Allevo

Allevo laihdutusvalmisteetAllevo on painonpudotukseen tarkoitettu valmiste, jolla on erittäin alhainen energiasisältö. Siitä huolimatta tuote sisältää kaikki päivittäin tarvittavat tärkeät ravintoaineet. Allevossa on alhainen GI-arvo, mikä tarkoittaa sitä, että siinä on kevyempi glykeeminen kuorma, joten verensokeri pysyy vakaampana kuin korkean GI-arvon ruuissa.

Pääset nopeasti eroon ylimääräisistä kiloista, kun korvaat kaikki päivän ateriat Allevon Kick Startilla. Nopea painonlasku lisää motivaatiotasi laihdutukseen, ja sen avulla pääset helposti alkuun. Kick Start -vaiheen avulla saat myös hyvän tilaisuuden vaihtaa ruokailutottumuksesi parempiin. Korvaamalla kaikki päivän ateriat viidellä pussilla Allévo Kick Startia (naiset) tai kuudella pussilla (jos olet mies), saat päiväannoksena vain 594 – 713 kilokaloria, mikä on pieni määrä verrattuna 2 000 – 3000 kilokaloriin, jotka yleensä saat päivän aikana ruuasta. Tämä näkyy nopeana rasvan palamisena.

Allevo-ohjelman avulla opit kokonaan uudenlaisen elämäntavan. Apunasi on laaja valikoima hyvänmakuisia painonhallintatuotteita. Lisäksi saat ilmaista tukea netistä, jossa pääset lukemaan myös Allevon avulla laihtuneiden ihmisten kokemuksia. Allevo-ohjelmalla päätät itse laihtumistahtisi. Allevo-ohjelmaan sisältyy painonpudotustuotteiden lisäksi netissä toimiva painonhallintaohjelma, joka auttaa sinua laihtumaan ja pysymään tavoitteessasi.

Allevo tuotteista lyhyesti

  • Allevo-tuotteet tekevät laihtumisesta helpompaa
  • Allevoa on saatavilla juomana, jauheena ja patukkana
  • Allevoa tilaat helposti netistä osoitteista allevo.fi, hyvinvoinnin.fi ja shopping4net.fi
  • Allevo on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa, joka haluaa laihtua nopeasti ja saada siihen uusia kokemuksia ja tukea netistä


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?