Dieetin jälkeen

Hemmottele itseäsi onnistuneen dieetin jälkeen. Jokaisen ihmisen ruumis toimii hiukan eri tavoin, ja tämä pätee erityisesti laihduttaessa; toiset ihmiset laihtuvat helpommin kuin toiset. Tehokkain tapa laihtua on ihmisestä riippumatta kuitenkin laatia ohjelma joka paitsi vähentää kalorien sisäänottoa, myös nostaa niiden kulutusta. Monelle laihduttajalle liikkuminen ei aina maistu, mutta pienellä itsensä palkitsemisella on usein erittäin positiivinen vaikutus.

Makeiset ja muut kaloripommit ovat tietenkin poisluettuja vaihtoehtoja itsensä palkitsemisessa, mutta palkintona voi käyttää myös pieniä, edullisia lahjoja itselleen. Jos olet esimerkiksi onnistunut pudottamaan suunnitellun kilomäärän kuukauden aikana, palkitse itsesi pienellä hemmottelulahjalla, jonka ei tarvitse olla edes kallis. Uusi mekko baarikierrokselle tai jotain hiukan villimpää kuten uusi kampaus tai jopa uusi väri silmiin auttavat motivoitumaan painonpudotuksessa.

Itsensä palkitseminen on auttanut monia painonpudotuksessa, mutta älä missään tapauksessa käytä palkintona mitään mikä tuo lisäkaloreita uuteen, terveelliseen elämäntapaasi. Repsahduksia tietysti sattuu kaikille, mutta muista, että paino pysyy alhaalla ainoastaan elämäntapoja remontoimalla.

 

Pidä suunnitelmasi realistisina

Laihdutusohjelman suunnittelu on helppoa, mutta siitä kiinni pitäminen usein haasteellisempaa. Ohjelman suunnittelussa kannattaakin aloittaa pienistä muutoksista; kävele päivättäin pari kilometriä enemmän, jätä välipalat pois ym. Usein ihmiset aloittavat sellaisen rääkin laihtuakseen, että siihen kyllästytään jo alle kuukaudessa, mutta tässäkin itsensä palkitseminen usein auttaa jaksamaan. Parhaat laihdutusohjelmat yhdistävätkin terveellisen ruokavalion, pienemmät kerta-annokset sekä liikunnan lisäämisen itsensä palkitsemista unohtamatta.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?