Kevennys Dieetti

Kevennys
 • Tutustu 2 viikon ajan postikulujen 4,90€ hinnalla
 • Jos painosi ei putoa, saat rahat tuplana takaisin

  Onko olosi raskas ja tukkoinen juhlien täyteisen vuodenvaihteen jälkeen? Ovatko jokapäiväiset arjen rutiinit sinulle raskaita? Tuntuuko, että liikakiloja on kertynyt kuin huomaamatta? Kevennys.fi saattaa olla ratkaisu pahaan oloosi.

  Kevennys.fi on noin 9 kuukautta kestävä laihdutuskuuri, jonka avulla saavutetaan pysyviä elämäntapamuutoksia. Kevennys.fi sisältää joka kuukausi kotiin saamasi ravintolisätuotteen sekä verkkopalvelun, josta saat apua elämäntapoihisi sen mukaan, miten syöt ja liikut.

  Kevennyksen ideana on, että yhdeksän kuukauden aikana käytetään kolmea eri ravintolisää: Kevennys Termogeeniä, Kevennys Rasvanpolttoa ja Kevennys Nälänpoistajaa. Tuote vaihdetaan kolmen kuukauden välein, jotta jokaisesta eri tavalla vaikuttavasta ravintolisästä saa parhaan mahdollisen hyödyn. Kevennys Seurannan kautta seuraat laihdutuksesi edistymistä helposti ja vaivattomasti. Seurannan avulla voit pitää ruokapäiväkirjaa, seurata liikunnan määrää ja laskea syömäsi ruuan kalorit kalorilaskurilla. Valikoimiimme kuuluu myös Kevennys Karppaus, jonka avulla vähennät hiilihydraattien imeytymistä tehokkaasti.

  Lisätietoa saat kevennys.fi-sivuilta, joista löydät tietoja Kevennyksestä ja sen tuomista eduista, kevennys-tuotteista sekä terveellisiä mutta herkullisia reseptejä ja asiakaskokemuksia. Sivuilta voit tehdä tilauksen kevennystuotteista tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Tutustu myös Usein kysyttyihin kysymyksiin ja tilaa edullinen Kevennys-tutustumispaketti. Kevyempi elämä odottaa sinua jo 9 kuukauden päässä!

  • Kevennys on vähintään 9 kuukautta kestävä dieetti, joka tähtää elämäntapamuutoksee.
  • Kevennys.fi toimittaa kuukauden välein kotiin ravintolisävalmisteen
  • Käytettävissäsi on verkkopalvelu, jonka avulla syöt ja liikut oikein

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  US1
  Huiputusfirma. Minulla meni perintään usean kuukauden toimitukset(maksut) vaikka en niitä saanut koskaan, palautin tuotteen ja samalla koitin irtisanoa sen. Pyydän nyt kuluttajasuojaa avuksi ja menen vaikka oikeuteen saakka, mutta en maksa tuotetta jota en koskaan ole saanut ensimmäisen palautetun jälkeen.
  jukka.paksuniemi1
  Älkää tilatko! Huiputusta.. et voi perua tilausta, kukaan ei vastaa puheluihin eikä sähköpostiin.. Lähettävät 12pv kokeilun niin et se 12pv on jo mennyt kun saat pillerit. Rikosilmoitus poliisiin ja kuluttaja-asiamiehelle tehty ja poliisista sanoivat et ei kannate maksaa.. nyt haaste paperit saatu..
  Anitta2
  Miksi minulla on 1600 kaloria päivässä?
  KRISTIINA SIRKIÄ1
  En ole näitä tietoisesti tilannut, enkä syönyt, enkä muöskään maksa, olen heittänyt roskiin suoraan.
  Tarja Uotila1
  Huiputusta, ei voi millään perua..

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?