Fit+ FeelGood Dieetti

Fit+ FeelGood Dieetti
 • FIT+ FeelGood VLCD-valmiste korvaa 1-2 ateriaa päivässä
 • Jättimenestynyt esimerkiksi Saksassa
 • Toimii parhaiten pätkäpaastossa, kuten 5:2 -dieetissä
 • Kokeile hintaan 11,95€

  Fit+FeelGood on VLCD-valmiste (very low calory diet), mikä tarkoittaa, että se on erittäin niukkaenerginen dieettivalmiste. Annostusohjeiden mukaisesti nautittuna se takaa kaikkien tärkeimpien ravintoaineiden riittävän saannin. Fit+FeelGoodista saatava kalorimäärä jää selvästi normaalia pienemmäksi (800 kcal/vrk), mikä johtaa nopeaan laihtumiseen. Fit+FeelGoodia voi käyttää ateriankorvikkeena korvaamaan 1 – 2 ateriaa päivässä. Fit+FeelGood dieetin salaisuus on siinä, että se vie tehokkaasti näläntunteen, vaikka siinä on vain niukasti energiaa.

  Fit+FeelGood dieetin laihduttava ominaisuus on saatu aikaan lisäämällä siihen Konjac-glukomannaania. Glukomannaani on kuitu, joka turpoaa vatsassa 300-kertaiseksi edistäen painonpudotusta. Glukomannaani pitää näläntunteen tehokkaasti poissa samalla kun saat pirtelöistä kaikki tarvittavat proteiinit, vitamiinit ja mineraalit. Päivän kalorimäärä jää silti vähäiseksi, mikä takaa tehokkaan laihtumiskokemuksen.

  Fit+FeelGood toimii parhaiten pätkäpaastossa, kuten 5:2-dieetissä. Siinä nautitaan viikon kahtena paastopäivänä kolme herkullista Fit+FeelGood-pirtelöä päivässä. Jos kuitenkin haluat käyttää Fit+FeelGoodia ruokavalion korvikkeena yli kolmen viikon ajan, neuvottele ensin asiasta lääkärisi kanssa. Fit+FeelGood sopii vain terveille aikuisille, eikä sitä ole tarkoitettu ainoaksi ravinnonlähteeksi lapsille, nuorille, iäkkäille, raskaana oleville tai imettäville naisille, diabeetikoille tai muissa tilanteissa, joissa vähäinen energiansaanti on haitallista.

  Fit+ FeelGood tiivistetysti

  • Fit+FeelGoodista saat riittävästi tarvittavia ravintoaineita pienemmällä kalorimäärällä kuin normaalista ruuasta
  • Fit+FeelGoodin VLCD-pirtelöjauhe on mainio ruokavalionkorvike painonhallintaan
  • Fit+FeelGood dieetti on ollut jättimenestys esimerkiksi Saksassa, jossa sitä ostetaan jo yli miljoona purkkia vuodessa
  • Kokeile Fit+FeelGoodia tilaamalla sitä netistä osoitteista toknet.fi, terveysteekki.fi tai hyvinvoinnin.fi
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?