Fitfarm

 • Monipuolisia ohjelmia painonpudotukseen 
 • Fitfarmin ohjelmat huomioivat hyvin painonpudottajan lähtötason
 • Tee aluksi testi, mikä valmennus sopii sinulle parhaiten

  Fitfarm on monipuolinen hyvinvointiin keskittynyt palvelu, joka tarjoaa erilaisia valmennuspaketteja painonpudotukseen. Fitfarm tarjoaa useampia kursseja painonpudotukseen, kuten Tehostartti, VHH, Keto49, Superdieetti sekä 5 kiloa pois - Miehille. Fitfarmilta löytyy myös ravintovalmennuksia, liikuntavalmennuksia, erilaista kehonhuoltoa ja paljon muuta. Olipa tarpeesi laihtumisen, liikunnan, ravinnon tai hyvinvoinnin suhteen mikä vain, Fitfarmilta löytyy varmasti sopiva valmennus juuri tähän. Fitfarmin painonpudotukseen keskittyvät kurssit maksavat n. 59-69€, kurssista riippuen.

  Katso ajankohtaiset Fitfarm painonpudotus-ohjelmat ja liity mukaan

  Fitfarmilla on säännöllisesti pyöriviä valmennuksia, joihin voi ilmoittautua heidän verkkosivuillaan. Painonpudotukseen keskittyneet kurssit sisältävät myös mentaalista valmennusta, mikä tekee painonpudotuksesta helpompaa. Painonpudotus-ohjelmat kestävät 4-12 viikkoa. Tehostartti on lyhyin valmennus, joka kestää 4 viikkoa. Materiaalin saa käyttöön aina kurssin ajaksi + kahdeksi ylimääräiseksi viikoksi. Tämän jälkeen painonpudotusmateriaali ei ole enää saatavilla. Kun ilmoittautuu painonpudotus-ohjelmaan Fitfarm tarjoaa rinnalle myös muita valmennuksia alennushintaan.

  Mikä on sinulle sopivin laihdutusohjelma FitFarmilta?

  Painonpudotusta voi tehdä monella tavalla ja Fitfarm huomioi hyvin erilaiset asiakkaat. Esimerkiksi VHH eli Vähähiilihydraattinen painonpudotus sopii heille, jotka haluavat tehdä painonpudotusta ilman kituuttamista ja tietyistä ruoka-aineista kieltäytymistä. Keto-dieetti on puolestaan tiukka rasvanpoltto-dieetti, jossa sokeri jää esimerkiksi kokonaan ruokavaliosta pois. Tehostrartti sopii heille, jotka haluavat aloittaa elämäntapamuutoksen tehokkaasti. Tehostartti maksaa tällä hetkellä 66€ ja asiakas voi valita sopivan ohjelman oman lähtötasonsa perusteella. Fitfarmi huomioi hyvin sen, mikä on laihduttajan lähtötaso ja kuinka paljon esimerkiksi liikunta on mukana painonpudotuksessa.

  Fitfarm liittyvät uutiset

  Jäikö paino junnaamaan? Tarkista syömisaikasi!
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?