Glucomannan Konjak Superkuitu

Glucomannan Konjak Superkuitu
 • Kokeile Glucomannan Konjak Superkuitua 180 kapselia hintaan 4,90€

  Glucomannan on monipuolinen luontaistuote, jota viljellään Aasiassa. Se on kuitu, jota saadaan Amorphophallus konjac -kasvin juurimukulasta. Länsimaissa glucomannan-kuitua myydään kalorittomana elintarvikkeena. Glucomannanilla on hyviä, terveydelle suotuisia vaikutuksia. Se nimittäin auttaa laihduttamaan ja alentamaan kolesterolia. Glucomannanin terveysvaikutukset ovat saaneet Euroopan unionin virallisen hyväksynnän. Sen myötä glucomannania sisältäviä luontaistuotteita voi mainostaa niiden terveysvaikutuksilla.  Näin on vain harvan laihdutusvalmisteen kohdalla. Yksi huippusuosittu laihdutustuote on Konjak Superkuitu.

  Glucomannan Konjak Superkuitu on ihanteellinen tuote ylipainon ja sydän- ja verisuonitautien kanssa kamppaileville länsimaalaisille ihmisille. Sen vaikutus perustuu Glucomannan-kuituun, joka laajenee ihmisen vatsassa tilavuudeltaan jopa kolmesataakertaiseksi. Kuitu siis täyttää tehokkaasti vatsaa, mutta ei sisällä lihottavia kaloreita. Glucomannan toimii parhaiten yhdistettynä vähäkaloriseen ruokavalioon ja liikuntaan. Se toimii hyvänä tukena laihduttamisessa.

  Hyväksytyt terveysvaikutukset ovat tehneet glucomannanista entistä suositumman. Nyt siitä on alettu puhua myös Suomessa. Glucomannan-kuitua sisältävien luontaistuotteiden ja laihdutusvalmisteiden saatavuus on Suomessa kuitenkin vielä rajallinen. Netistä kyseistä tuotetta saa onneksi tilattua helposti. Esimerkiksi superkuitu.info- sivustolta saat tietoa siitä, mistä Glucomannan Konjak Superkuitua voi tilata. Sivustolta saat tietoa glucomannan-kuidusta ja sen terveysvaikutuksista. Sieltä voit myös lukea tuote-esittelyjä ja artikkeleita, joista saat arvokasta tietoa glucomannanista ja kuulet ihmisten kokemuksia sen käytöstä.

  Glucomannan on Amorphophallus konjak -kasvin juuresta saatava, lähes kaloriton kuitu, jolla on useita terveydelle suotuisia vaikutuksia. Glucomannan auttaa muun muassa laihtumaan ja alentamaan kolesterolia. Glucomannania saa hyvin varustetuista luontaistuotekaupoista ja netistä esimerkiksi superkuitu.info-sivustolta.

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?