Vihreä Kahvi

Vihreä Kahvi
 • Vuoden 2013 suosituin laihdutusvalmiste!
 • Laihdut vaivattomasti, terveellisesti ja turvallisesti
 • Kokeile ilmaiseksi postikulujen 4,90€ hinnalla

  Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja, joista voidaan tehdä tehokasta uutetta.

  Vihreä kahvi on Suomessa valmistettu luomutuote, joka sisältää D-vitamiinia ja alentaa kolesterolitasoa. Vihreä kahvi kiihdyttää rasvanpolttoa ja sopii myös niille, joiden elimistö ei siedä kofeiinia. Se alentaa aterioiden glykeemistä rasitetta estämällä glukoosin imeytymistä suolistosta ja sen varastoitumista rasvana rasvasoluihin. Kun glukoosia ei ole riittävästi, elimistö alkaa muodostaa sitä rasvasta, jolloin rasvakudos palaa ja seurauksena on laihtuminen.

  Vihreä tee valmiste ei vähennä lihaskudosta, ja sopii siksi hyvin tukevaksi valmisteeksi esimerkiksi karppaamista tai Dukanin dieettiä noudattavalle. Vihreä tee -valmistetta otetaan yksi tabletti päivässä veden kanssa ennen pääateriaa. Tuotetta voi käyttää kahdella tavalla: nopeaan painonpudotukseen kuurina tai säännöllisemmin käytettynä estämään lihomista. Vihreä kahvi sisältää klorogeenihappoa, joka ehkäisee glukoosin vapautumista elimistössä ja tehostaa aineenvaihduntaa. Rasvan imeytyminen elimistöön vähenee ja rasvan palaminen tehostuu.

  Vihreä kahvi on lisäaineeton ja kliinisesti tutkittu tuote. Vihreä kahvi oli viime vuoden suosituin luontainen laihdutusvalmiste Suomessa. Netistä löytyykin useita sivustoja, joissa kerrotaan valmisteen käyttäjien kokemuksia ja lisätietoja tuotteesta.

  Vihreä tee on laihdutusvalmiste, joka sopii laihduttaville ja painostaan huolehtiville normaalin ruokavalion tueksi. Vihreä tee rajoittaa sokereiden, nopeasti imeytyvien hiilihydraattien ja rasvojen imeytymistä, minkä seurauksena elimistön energiansaanti vähenee ja se alkaa käyttää omien rasvakudoksiaan energianlähteenä.

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?