Konjam laihdutustuote

Konjam laihdutustuote
 • Pudottaa tutkitusti painoa yhdessä vähäenergistä dieettiä
 • Euroopan elintarviketurvallisuusviraston hyväksymä
 • Kokeile kuukausi vain 9,90€ – maksa helposti laskulla
 • 100% Suomessa valmistettu, ei sisällä lisäaineita
 • Joustava tilaus, voit peruuttaa tilauksen halutessasi

  Konjam laihdutustuote on Suomessa valmistettu laadukas lisäravinne, joka toimii tehokkaana apuna laihdutuksessa ja painonhallinnassa. Täysin lisäaineeton tuote perustuu glucomannan-kuidun toimintaan. Terveysvaikutuksistaan tuttu luonnonkuitu saadaan Aasiassa kasvavan konjak-kasvin juurimukulasta. Tutkitun tehonsa vuoksi siitä on tullut maailmanlaajuisesti suosittu lisäravinne, varsinkin painonpudotuksessa. Kuitu ei itsessään sisällä kaloreita, mutta turpoaa vatsassa jopa 300-kertaiseksi. Turpoaminen luo kestävän kylläisyyden tunteen ja vähentää siten tehokkaasti syömisen tarvetta. Tuotteen toimivuus lisääntyy entisestään, jos sitä käytetään osana vähäenergistä, terveellistä ruokavaliota. Annoskokojen pienentäminen sujuu juuresta valmistetun luonnontuotteen avulla tehokkaasti ja painonpudotus onnistuu nälkää näkemättä. Terveysvalmiste on turvallinen, täysin lisäaineeton ja Euroopan elintarviketurvallisuusviraston hyväksymä avainlipputuote.

  Laihdutustuotetta myydään kapseleissa, jotka sisältävät 500mg glucomannan-superkuitua. Kuukauden annos pitää sisällään 180 tablettia. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tuotetta tulee ottaa päivittäin, aamiaisen, lounaan ja illallisen yhteydessä. Moni valmistetta kokeillut on ollut tyytyväinen sen vaikutuksiin. Luonnontuotteen teho on EU-viranomaisten tunnustama.

  Konjam-kapseleiden tilaaminen netistä onnistuu helposti luontais- ja terveystuotteisiin erikoistuneista verkkomyymälöistä. Tehokas ja kotimainen laihdutusvalmiste löytyy esimerkiksi osoitteista naturakauppa.com. Alennuskoodien avulla tämän tuotteen voi saada entistä edullisempaan hintaan. Alennuskoodeja kannattaa etsiä netistä osoitteista esimerkiksi Alennuskoodeja.fi-sivustolta.

  Konjam yhteenveto

  • Konjam on kotimainen ravintolisä tehokkaaseen ja turvalliseen painonpudotukseen. Kapselimuodossa myytävää tuotetta voi ostaa kätevästi netistä
  • Tuotteen kotisivu löytyy osoitteessa konjam.fi
  • Esimerkiksi ravintolisiin ja painonhallinnan tuotteisiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa naturakauppa.com myy Konjam-lisäravinnetta
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?