ACKD Easy Diet Dieetti

ACKD Easy Diet Dieetti
 • ACKD Easy diet on niukkaenerginen ruokavalio
 • Noudatetaan kerralla 2–3 viikkoa tai pikalähtö laihdutukseen ACKD Easy Diet Quick Start -paketilla
 • Esim. ACKD Easy Diet 4 Days Quick Start hintaan 24,95€

  Oletko etsinyt kauan sinulle sopivaa dieettiä? Haluatko vihdoin myönteisen kokemuksen laihduttamisesta? ACKD Easy Diet on yksinkertainen dieetti, jonka tehokkuus perustuu ketoositilaan. Se on tarkoitettu perusterveille aikuisille tehokkaaseen painonpudotukseen. Kaloreita nautitaan dieetin aikana alle 800 kcal/vrk, mikä lisää energisyyttä ja luo hyvänolon tunteen, joka on havaittavissa neljännen päivän jälkeen. Saavutettua painoa ylläpidetään vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. ACKD Easy Diet helpottaa dieetin jälkeiseen ruokavalioon siirtymistä.

  Kaloreiden rajoittaminen ACKD Easy Dietillä on tutkitusti terveyttä edistävä, turvallinen ja tehokas painonpudotusmenetelmä, jota on helppo muokata omaan päivärytmiin sopivaksi. Paaston pituuden voit valita itse. Pituus valitaan omien tavoitteiden mukaan riippuen siitä, kuinka paljon painoa halutaan pudottaa ja kuinka nopeasti. Paasto on hyvä alku kevyemmälle elämälle ja terveellisille elämäntavoille.

  ACKD Easy Dietistä on valittavana kaksi eripituista dieettiä: pitkäpaaston aikana syödään kolme pussia Easy Diet -ateriankorvikkeita päivässä. ACKD Easy Diet pätkäpaaston aikana paastotaan kaksi päivää viikossa Easy Diet -ateriankorvikkeilla. Muina päivinä syödään normaalisti terveellisen ruokavalion mukaan. ACKD Easy Diet 4 Days Quick Start tarjoaa pikalähdön laihduttamiseen. Siinä ollaa pienikalorisella ruokavaliolla 4 päivää.

  ACKD Easy Diet tiivistetysti

  • ACKD Easy diet on niukkaenerginen ruokavalio, jota noudatetaan kerralla 2–3 viikkoa tai sitten voi ottaa ACKD Easy Diet Quick Startin, joka voi olla esim. 4 päivää tai 6 päivää
  • ACKD Easy Dietin aikana käytetään vain Easy Diet -tuotteita, kuten puuroja, suolaisia keittoja, pirtelöitä, kiisseleitä ja 3-in-1-tuotteita. Dieetin aikana nautitaan Easy Diet -tuotteiden lisäksi 25–50 g vihanneksia, kalorittomia nesteitä ja keittoja ACKD Easy Dietin mukaisesti.
  • ACKD Easy Diet -tuotteita voi tilata netistä esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalon tai Luontaispörssin sivuilta.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?