Nutrilett VLCD Dieetti

Nutrilett VLCD Dieetti
 • Nopeaan ja tehokkaaseen painonpudotukseen!
 • Pohjoismaiden suosituin ateriankorvikesarja
 • Teho todistettu tutkimuksin
 • Kokeile 3 (15pss) päivää hintaan 17,50€

  Lyhenne VLCD tulee sanoista Very Low Calorie Diet. Se on erittäin niukkaenerginen ruokavalio, jossa ruokavalionkorvikkeet sisältävät energiaa alle 800 kcal vuorokaudessa. VLCD on yksi suomalaisen lääkäriseura Duodecimin Käypä hoito -suosituksessa mainituista menetelmistä aikuisten lihavuuden hoitoon. Dieettiä tulee aina toteuttaa lääkärin valvonnassa.

  Nutrilett tietoa

  Nutrilett on tunnettu ateriankorvikesarja, joka auttaa sinua laihduttamaan terveellisesti ja nopeasti. Nutrilett-valikoimasta löytyy lukemattomia erilaisia tuotteita: keittoja, pastoja, patukoita, pirtelöitä, smoothieita ja välipaloja. Valikoimissa on myös Nutrilett-dieettipaketteja.

  Nutrilett auttaa sinua laihtumaan itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Kun otat mukaan liikunnan ja oikean ravinnon, saat parhaat tulokset. Liikunnan avulla säilytät lihasmassaa dieetin aikana. Nutrilett auttaa sinua pääsemään alkuun elämäntapamuutoksessa kohti kevyempää elämää ja uusia kokemuksia.

  Nutrilett on VLCD-dieetti, joka sopii kaikille, jotka haluavat pudottaa painoaan. Nutrilett-dieettiä kuulee usein kutsuttavan nutraukseksi tai nutraamiseksi. Nutrilett-dieetissä voit korvata valintasi mukaan kaikki tai osan päivän aterioista Nutrilett-tuotteilla ja täydentää ruokavaliota vähäkalorisilla ruuilla, kuten kasviksilla, hedelmillä ja marjoilla. Kannattaa myös juoda paljon vettä.

  Onnistut pudottamaan painoasi sitä helpommin, mitä enemmän vähennät päivittäistä energian saantiasi. Painosi putoaa, kun vähennät kilokaloreita päivittäisestä ruokavaliostasi. Myös liikunnan lisääminen kuluttaa kilokaloreita. Nutrilett-tuotteet ovat erittäin vähäkalorisia, minkä ansiosta paino putoaa niiden avulla nopeasti ja tehokkaasti. Nutrilett-tuotteet on kehitetty ja testattu kliinisissä tutkimuksissa. Niiden teho perustuu tarkoin valittuihin raaka-aineisiin ja hyvälaatuiseen soijaproteiiniin, joka sisältää keholle välttämättömiä aminohappoja.

  VLCD-dieetti

  VLCD-dieetti sisältää pienestä energiamäärästä huolimatta kaikki tarvittavat ravintoaineet. VLCD-dieettiä noudattava henkilö nauttii vuorokauden aikana hyvälaatuista proteiinia vähintään 50 g, hiilihydraatteja 10 – 80 g ja välttämättömiä rasvahappoja vähintään 3 g. Niiden lisäksi nautitaan vitamiineja ja hivenaineita. Lisäksi muutokset ruokailutottumuksissa ja liikunnan lisääminen ovat välttämättömiä pysyvien tulosten saavuttamiseksi. VLCD on turvallinen tapa laihduttaa, koska tuotteista saa kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet.

  VLCD-tuotteet

  VLCD-tuotteilla korvataan päivän kaikki ateriat. Naiset syövät 5 ja miehet 6 ateriapussia päivässä. Ateriat nautitaan säännöllisin väliajoin annospussi kerrallaan. Annospussin sisältö sekoitetaan ensin veteen ja sitten joko syödään tai juodaan. Vettä juodaan vähintään 2 litraa päivässä. Lisäksi voi syödä kohtuullisesti vähäkalorisia vihanneksia, kuten kurkkua tai paprikaa. Muut ruoat ovat dieetin aikana kiellettyjä, jotta energiansaanti ei nouse yli 800 kilokaloriin päivässä. Kyseisellä kalorimäärällä elimistö pysyy paastotilassa, joten nälän tunnetta ei juuri esiinny.

  Nutrilett VLCD tiivistetysti

  • Nutrilett on Pohjoismaiden suosituin ateriankorvikesarja
  • Nutrilett kannustaa elämään terveellisemmin ja kevyemmin
  • Nutrilet-tuotteiden teho on todettu tutkimuksin
  • VLCD on motivoiva ja nopea painonpudotusmenetelmä
  • On tärkeää syödä joka päivä suositeltu määrä annospusseja, jotta turvataan kaikkien tärkeiden ravintoaineiden riittävä saanti
  • Lisää tietoa VLCD-dieetistä ja VLCD-tuotteita netistä sivustoilta Hyvinvoinnin, Slanka, ja Nutrilett

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Arto Männistö5
  8 viikkoa takana ja 19.6 kg laihtumista tapahtunut ja vyötäröstä 17 cm. Olo on Loistava. Homma jatkuu Uudenvuoden aattoon asti ja sitten kolmenkuukauden perehdyttämisellä kohti Terveellistä ruokavaliota,vanhaan ei ole enää paluuta.
  Arto Männistö.5
  Aloitin Nutrilett tuotteiden syönnin 1.9.2018 . alkupainoa 118.2 kg ja pituus 174 cm. Syön 6 pss vrk ja noin 500-800g salaattia,tomaattia,paprikaa,kukkakaalia ja kurkkua vrk.Vettä menee vrk n 2 l. Tänään tuli 5 vkk dietin aloituksesta ja nyt painoni on tasan 103 kg. Jatkan vielä 12 viikkoa,elikä uudenvuoden aattoon asti. tavoittelen n 88 kg:n painoa. Olen tehnyt kävelylenkkiä 66 km dietin aikana.keskim. n 5.4 km/h.siis melko reippaasti. Punttisalilla käyn kaksi kert viikkossa. Olo on Loistava ja verenpainekin on ollut selvästi laskusuunnassa. Tämä VLCD ohjelma on Loistava juttu.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)