Jutta Gustafsberg –dieetti

Jutta Gustafsberg on koko kansan tuntema personal trainer, fitness-urheilija ja yrittäjä. Hänellä on myös Livillä oma tv-ohjelma nimeltä ”Jutta ja puolen vuoden superdieetit”, jossa tavataan erilaisten ylipaino-ongelmien kanssa kamppailevia suomalaisia. Jutta Gustafsberg -dieetti eli GoFatGo-dieetti tuli tutuksi muutama vuosi sitten kansallisen kuntohaasteen myötä. Dieettiohjelma tarjoaa laihduttajille ammattilaisten suunnitteleman ruoka- ja kunto-ohjelman. Tätä dieettiä noudattamalla ja harrastamalla lisäksi liikuntaa on moni ylipainoinen pudottanut ylimääräisiä kiloja.

Jutta Gustafsberg -dieetissä syödään pääosin lihaa, kalaa, kasviksia, marjoja, maitorahkaa, raejuustoa, puuroa ja kasviksia. Päivän mittaan syödään aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Lisäksi treenin jälkeen voi nauttia palautusjuoman nimeltä 40 g Fast Dietmix. Kovaa treenaavat voivat käyttää tuhdimpaa palautusjuomaa, kuten Fast Reco 2.

Lisäravinteet tehostavat dieettiä, mutta eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on juoda vettä pitkin päivää vähintään 3 litraa. Varsinkin aamuisin kannattaa juoda iso lasillinen vettä. Ateriaväli on tärkeää pitää säännöllisenä, minimissään 2 ja maksimissaan 4 tuntia. Ruoanvalmistuksessa saa käyttää mausteita. Tuliset mausteet tehostavatkin aineenvaihduntaa. Suolaa voi käyttää päivässä noin 4g ja sokeria 10g, esim. välipalapatukassa.

Jutta Gustafsberg dieetistä lyhyesti

  • Jutta Gustafsberg -dieetti on koko kansan tv:stä, netistä ja lehtien sivuilta tuntema dieetti
  • FitFarmin asiakkailleen räätälöimät dieetit ovat maksullisia, mutta Jutta on julkaissut nettisivuillaan tv-ohjelmassaan laihduttajille käyttämänsä dieetin
  • Netistä löydät tietoa ja ihmisten kokemuksia dieetistä seuraavilta sivuilta: fitfarm.fi. Jutta Gustafsbergin dieetistä löydät tietoja myös hänen Facebook-sivuiltaan


Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Liisa 593
Olen kokeillut Jutan dieettiä ja se toimii. On vain itsekurista kiinni tuleeko tuloksia vai ei. Elämäntavaksi olen ajatellut ottaa :)
Marja
"Suolaa ja sokeria ei kuitenkaan saa käyttää." Tässä on virhe, sokeria ei saa käyttää, mutta päivittäinen suola- annos on 3-4g! Korjaattehan tiedon :) Alkuperäinen ohje sanoo näin: "Käytä mausteita (ei saa sisältää sokeria eikä suolaa) runsaasti ja varsinkin tulisia mausteita olisi niiden termogeenisen vaikutuksen takia hyvä käyttääkin. Samoin käytä suolaa ruuissa, koska natrium on erittäin tärkeä koko prosessissa. Lisätyn suolan määrä 3-4g/pv."

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?