Kookosöljy laihdutus

 

 

Kookosöljy laihduttamisessaLaihdutuksessa ja painonhallinnassa tarvitaan usein itsekurin lisäksi laihdutusta tukevia valmisteita. Terveellinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen ei välttämättä yksistään auta, vaan haetaan myös tuotteita jotka edistäisivät laihtumista. Kookosöljyn vaikutusta laihdutuksessa on tutkittu paljon viime vuosina. Kookosöljyn sisältämien keskipitkien rasvahappojen sanotaan kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja auttamaan kehoa pääsemään eroon huonosta rasvasta. Kookosöljyn laihduttavien ominaisuuksien uskotaan perustuvan tähän sekä siihen, että elimistö pystyy käyttämään kookosöljyn sisältämän energian suoraan, eikä varastoi sitä ylimääräisiksi rasvoiksi elimistöön. Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy on puhdas luonnontuote, jota voidaan käyttää kookosöljy laihdutuksen lisäksi lukemattomiin erilaisiin terveysongelmiin, ruuanlaittoon ja leivontaan. Uskomattoman monipuolinen tuote on siis kyseessä!

Kookosöljy laihduttaa monin eri tavoin. Aineenvaihduntaa kiihdyttävän ominaisuuden lisäksi kookosöljy vähentää viskeraalirasvaa sisäelinten ympäriltä. Tämä ominaisuus tekee kookosöljystä fitness-harrastajien suosikin erityisesti kisadieetin aikana. Kookosöljyn on todettu vähentävän myös mielitekoja, eli se on erinomainen tuote laihduttajalle tässäkin mielessä. Kookosöljy tukee laihdutusta myös parantamalla ravintoaineiden imeytymistä ja voimistamalla kilpirauhasen toimintaa.

Laihduttaja voi hankkia kookosöljyä kätevästi netistä: esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi ja Luontaispörssi tarjoavat laajaa valikoimaa kookosöljyä laihduttajille. Kookosöljyä on saatavissa noin puolen litran kokoisista purkeista aina kolmen litran kokoiseen ämpäriin saakka. Kookosöljyn käyttämistä suositellaan aloittamaan varovasti elimistön totuttamiseksi siihen. Alussa pari teelusikallista päivässä on sopiva annos, jatkossa määrää voi lisätä pikkuhiljaa jopa noin viiteen ruokalusikalliseen päivässä. Varovainen aloitus on tarpeen, koska liian suuri alkuannos saattaa laukaista kehossa puhdistusreaktion, jonka oireina voi olla pahoinvointia tai ripulia.

Kookosöljy laihduttaa sen aineenvaihduntaa kiihdyttävän ominaisuuden ansiosta. Kookosöljyn vaikutusta terveyteen on tutkittu paljon, ja sillä on todettu terveyttä edistäviä ominaisuuksia monien sairauksien hoidossa. Se mm. rauhoittaa ärtynyttä paksusuolta ja tasapainottaa veren sokeriarvoja. Ulkoisesti kookosöljyä voi käyttää ihon hoidossa kosteuttamassa sekä erilaisien ihottumien hoitoon, huulirasvana ja jopa deodoranttina. Se on erinomaista myös silmänympärysvoiteena illalla käytettynä.

Hyvinvoinnin.fi sekä Luontaispörssi tarjoavat useita eri laatuja ja pakkauskokoja kookosöljyä laihdutukseen ja muuhun käyttöön. Kookosöljyä voi käyttää erittäin monipuolisesti ruuanlaitossa ja leivonnassa, jopa lemmikkien ruuassa. Voit käyttää sitä pirtelöiden ja smoothien ainesosana, paistamiseen tai itse tehdyn raakasuklaan osana. Kookosöljy jähmettyy alle +25 asteen lämmössä, mutta se ei vaikuta öljyn laatuun, vaikka niin tapahtuisi useinkin.

Käytettäessä kookosöljyä laihdutusruokavaliossa tulee sen määrä ottaa huomioon muun rasvan annostelun kohdalla. Kookosöljy on paljon keskipitkäketjuisia rasvahappoja sisältävä öljy, joka sisältää 51 % terveyttä edistävää lauriinihappoa. Puhtaana luonnontuotteena kookosöljyä on turvallista käyttää vauvasta vaariin; esimerkiksi vaippaihottuman hoitoon se sopii erinomaisesti. Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy puristetaan mekaanisesti matalassa, alle 60 asteen lämpötilassa. Kookosöljyn pääasiallinen tuotantoalue sijaitsee Filippiineillä.

Kookosöljyn monikäyttöisyyden vuoksi sitä kutsutaan joskus varsinaiseksi ihmeaineeksi. Puhtaana luonnontuotteena se sopii kaikille, ja käyttötapoja niin ulkoisesti kuin sisäisestikin käytettynä on lukemattomia. Puhdas kylmäpuristettu neitsytkookosöljy ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita. Netistä voi lukea käyttäjien kokemuksia kookosöljystä laihdutuksen tukena sekä muissa käyttötarkoituksissa. Voit ostaa sitä kätevästi netissä toimivista hyvinvointituotteita myyvistä verkkokaupoista kuten Luontaispörssistä tai Hyvinvoiniin.fi kaupasta.

Kookosöljyn kokeileminen laihdutuksessa ja muissa käyttötarkoituksissa kannattaa varmasti. Tuote on käsittämättömän monipuolinen ja mikä parasta, se ei sisällä lainakaan lisäaineita. Kyseessä on siis 100 % puhdas luonnontuote. Aloita tuotteen käyttö varovasti 1 – 2 teelusikallisen päiväannoksella elimistön totuttamiseksi kookosöljyyn. Vähitellen voit lisätä määrää 4 – 6 ruokalusikalliseen päivässä niin halutessasi, tämä siis sisäisessä käytössä kookosöljyllä laihduttamisessa. Ulkoisesti voit käyttää tuotetta iholle, hiuksille tai jopa itse tehdyn hammastahnan ainesosana.

Kookösöljy dieetistä lyhyesti

  • Erittäin monipuolisesti käytettävä 100 % luonnontuote
  • Kookosöljyllä on runsaasti terveyttä edistäviä ja laihduttavia vaikutuksia
  • Sama tuote sopii sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön


Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Esa Laukkanen5
Kavan rasvan haitallisuus on vanhentunutta ja margariiniteollisuuden masinoimaa infoa.
Liisa2
Kookosöljy on kovaa rasvaa. Miten se voi olla terveellistä?
JaniVeliPekka4
Oikein hyvä tietopaketti. Itse olisin jäänyt vielä kaipaamaan lähteitä mistä kaikki tämä tieto terveysvaikutuksista on peräisin. Koska en oikein usko että pelkästään se että se on internetissä tarkoittaa että se on totta. Ostin kuitenkin pari CoCoVi:n luomu purkkia 250ml paketteja 2kpl tänään. Katsotaan mihin tämä kokeilu johtaa. :)

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?