Laihdutus laihdutuspillereillä

Laihduttaminen laihduspillerilläLaihdutus on sen verran vaikeaa, että kaikenlainen apu jolla saadaan laihtuminen helpommaksi, yleensä kiinnostaa laihduttajaa. Markkinoille tulee tuon tuostakin uusia ihmepillereitä, rasvanpolttajia, rasvasieppareita , joita syömällä luvataan helppoa laihtumista. Monet näistä tuotteista ovat tuntemattomien valmistajien tekemiä ja näiden mainokset on ryyditetty "ennen - jälkeen -kuvilla" joista saattaa paistaa läpi "photoshoppaus", tai muu kuvilla kikkailu.

Onko sitten oikeasti olemassa mitään laihdutusvalmisteita pillerimuodossa joista olisi apua? Asia tietysti selviää parhaiten kokeilemalla eri tuotteita, mutta sellainen kysyy aikaa, kärsivällisyyttä sekä paksua lompakkoa, eikä tähän kovin monella ole halua ryhtyä.

Kaikkein luotettavimpina "laihdutuspillereinä" voisi ehkä pitää urheilijoiden lisäravinteena käyttämiä aineenvaihdunnan tehostajia. Monet näistä tuotteista on koostettu turvallisista ainesosista ja myös niiden markkinointi on yleensä asiallista. Niiden vaikutus perustuu siihen, että kehon energiansaannin vähetessä ja aineenvaihdunnan hidastuessa aineenvaihduntaa sysätään liikkeelle näiden pillereiden sisältämien ainesosien avulla. Tällaiset tuotteet voivat oikeasti toimia laihdutusta tehostaen, mutta niistä ei kannata odottaa aivan mahdottomia. Ne eivät toimi siten, että laihtumista toivova henkilö syö niin kuin sattuu kulloinkin huvittamaan ja lisäksi käyttää laihdutuspillereitä luullen laihtuvansa niitä syömällä. Tällaiset laihdutuspillerit on tarkoitettu sellaisille henkilöille, jotka ovat jo päättäneet laihdutuksesta pääasiassa muilla keinoin, mutta haluavat tehostaa aineenvaihduntaansa ja laihtumistaan silloin kun laihdutus on hidastuttanut aineenvaihduntaa, eikä laihdutus tunnu etenevän.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?