Laihdutus

Laihduttaminen ja laihdutuskuurit auttavat pääsemään eroon liikakiloistaLaihduttaminen ei aina ole helppoa ja erilaiset dieetit, laihdutuskuurit sekä laihdutusvalmisteet ovatkin eräs yleisimpiä puheenaiheita sään ohella. Nykyinen elämäntapa, jossa työskentely tapahtuu pitkälti toimistossa ja tietokoneella, eikä arkiliikunnalle jää enää paljoa aikaa, saa helposti vyötärönympäryksen kasvamaan ja housut kiristämään. Vaikka tiedämme hyvin, että syömällä saman verran kuin kuluttaa paino pysyy hallinnassa eikä liikakiloja kerry, niin rasvainen ruoka ja liian suuret annokset, liika sokeri, istumatyö sekä illat television ääressä sohvalla herkkuja napostellen tekevät tehtävänsä. Ylipainoa kertyy helposti, mutta sen pois saaminen onkin sitten yleensä hieman hankalampaa. Onneksi apua laihduttamiseen on kuitenkin saatavissa paljonkin eikä tarvitse yrittää yksin miettiä kuinka päästä kertyneistä kiloista eroon.

Nopea laihdutus

Monet haaveilevat nopeasta laihtumisesta. Pysyvien tulosten kannalta rauhallinen tahti ja elintapojen muuttaminen ovat avainasemassa, mutta laihdutuksen aloittaminen ”pikastartilla” on motivoivaa, ja helpottaa jatkossa ruokailutottumusten ja elämäntapojen muuttamista terveellisemmiksi. Laihdutuksen voi aloittaa nopeasti ja turvallisesti ateriankorvikkeiden avulla. Ne ovat erittäin vähäkalorisia, mutta sisältävät kehon päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja hivenaineet. Ateriankorvikkeita löytyy useilta eri merkeiltä. Esimerkiksi Kevytkauppa.fi myy xtraVLCD ateriankorvikkeita, joita monet käyttäjät pitävät markkinoiden parhaan makuisina ateriankorvikkeina. Sarjaan kuuluvat varsinaisten ateriankorvikkeiden lisäksi xtraBars välipalapatukat ja xtraRTD juomat, joita voi käyttää ateriankorvikkeiden tavoin nopeaan laihdutukseen. Tuotteiden sisältämä proteiini varmistaa, ettei lihaksisto kärsi laihdutuksen aikana. Vatsan toiminnan varmistamiseksi kannattaa ateriankorvikkeiden lisäksi nauttia xtraPsyllium -kuitulisää sekä omega -rasvahappoja rasvanpolton vauhdittamiseen. Saat myös ne hankittua vaivattomasti Kevytkauppa.fi verkkokaupasta. Nopean alun jälkeen laihdutusta on helppo jatkaa terveellisten ruokailutapojen ja liikunnan avulla.

Laihdutus eri dieeteillä

Erilaisia dieettejä on lähes yhtä monta kuin laihduttajiakin. Voi olla hankalaa löytää juuri se itselle sopivin vaihtoehto dieettiviidakosta. Tarjolla on niin kaalisoppaa, Dukan dieettiä, vähähiilihydraattista, vähärasvaista, vähäkalorista tai Zone dieettiä. Vai menisikö kuitenkin Painonvartijoihin, aloittaisi pussikeittodieetin, pätkäpaaston, kokeilisi ketoosidieettiä tai jättäisi vehnän pois ruokavaliosta? Vaihtoehtoja on vähintäänkin riittävästi. Valitettavan usein käy kuitenkin niin, että kovalla vaivalla dieetillä pudotetut kilot palaavat pikavauhtia korkojen kera takaisin dieetin päätyttyä. Pysyviin tuloksiin pääsemiseksi tarvitaan ruokailu- ja muiden elintapojen muuttamista terveellisemmiksi. Normaalipainossa pysyy vain, jos kulutus on sama tai suurempi kuin ruuasta saatu energiamäärä. Mikäli yksin laihduttaminen tuntuu hankalalta, tai itsekuri ei kerta kaikkiaan riitä, saattaa vertaisryhmän tuesta ja ohjaajasta olla suurta apua laihdutuksessa. Xtravaganza voisi siinä tapauksessa olla oikea valinta sinulle. Ammattitaitoisen ohjaajan neuvot, ryhmän tuki ja kokoontumiset kerran viikossa, kerran kuukaudessa tai jotain siltä väliltä, motivoivat ja antavat uutta puhtia laihdutusurakkaan. Jos et halua tai voi sitoutua ryhmän aikatauluihin, voit kuitenkin hankkia Kevytkauppa.fi-verkkokaupasta laihdutusta tukevia valmisteita. Tarjolla on ateriankorvikkeita, proteiinipatukoita, proteiinijuomia, välipalapähkinöitä, psyllium-kuitua, omega- rasvahappoja ja paljon muuta. Kevyempien reseptien keittokirjojen ohjeilla valmistat terveelliset ja vähäkaloriset ateriat. Kevytkauppa.fi-verkkokaupan valikoista löydät myös laihduttajalle tarpeelliset vaa’at, kehonkoostumus- ja verenpainemittarit, Gymstick-liikuntavälineet ja askelmittarit. Oikealla ohjauksella, hyvillä välineillä ja laihdutusta tukevilla valmisteilla normaalipainon saavuttaminen ja siinä pysyminen ei ole enää kaukainen haave tai mahdoton tehtävä. Tehtyäsi päätöksen laihduttamisesta sinua tukevat Xtravaganzan ohjaajat ja vertaisryhmän jäsenet. Vaihtamalla kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa saatat saada aivan uusia ideoita laihdutusponnisteluja helpottamaan. Opit paljon terveellisten elintapojen ja ruokavalion merkityksestä hyvinvoinnille, ja kuinka hyödyntää niitä omassa elämässä. Ryhmässä laihduttaminen on iloinen asia.

Laihdutuksesta lyhyesti

  • Nopea laihdutuksen aloitus vähäkaloristen ateriankorvikkeiden avulla
  • Ateriankorvikkeet ja muut laihdutusvalmisteet Kevytkauppa.fi verkkokaupasta tai Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta
  • Laihduttajan tueksi Xtravaganza ryhmät

Laihdutus vaatii itsekuria paljon ja tavoitteeseen pääsemiseksi on jokainen keino tervetullut. Kannattaisiko laihdutuksen tukena käyttää lisäravinteita? Entä mitä vaihtoehtoja oikein olisi saatavilla? Seuraavassa muutamia esimerkkejä joita voi sitten jokainen harkita ja vaikka kokeilla:

1. Ateriankorvikkeet

Ateriankorvikkeissa on se hyvä puoli, että ruokavalio on ainakin joltakin osin niitä käytettäessä ennalta suunniteltu. Tämä saattaa helpottaa paljonkin henkilöitä joiden on vaikea muuten säännöstellä syömisen määrää. Ateriankorvikkeiden ravintosisältö on on myös tarkaan mietitty tukemaan terveellistä laihdutusta.

2. Aineenvaihduntaa kiihdyttävät tuotteet

Erilaisia metaboliaan vaikuttavia tuotteita on markkinoilla todella runsaasti. Toimivan tuotteen saa selville vain itse kokeilemalla. Välttämättä tuote joka toimii toisella, ei sovi alkuunkaan toiselle. Joku saattaa olla yliherkkä esimerkiksi kofeiinille, jota jotkut laihdutustuotteet sisältävät.

3. Proteiinilisäravinteet

Joskus saattaa olla paikallaan käyttää proteiinijauheita ruokavalion tukena jos proteiinin määrä on muuten vaikea saada sopivaksi. Luonnollisesti proteiini olisi parasta saada pääosin normaalista ravinnosta. Kuitenkin esimerkiksi liikunnan jälkeen ruoka ei välttämättä heti maistu ja kuitenkin keho saattaa kaivata proteiinia pysäyttääkseen katabolisen tilan joka usein seuraa varsinkin raskaan liikunnan, kuten kuntosalitreenin jälkeen. Ideana proteiinijauheissa on pitää proteiinisuplementaatio riittävällä tasolla läpi vuorokauden. Jauheita käyttäessa kannattaa kuitenkin muistaa kohtuus ja noudattaa annosteluohjeita. Liika proteiini muuttuu kerääntyy kehossa rasvaksi kuten muukin ylimääräinen energia, lisäksi suuret annokset saattavat rasittaa munuaisia.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?