Painonpudotuslaskuri

Tämä on ilmainen painonpudotuslaskuri. Laskurilla voit laskea kalorimäärän, jolla laihdut haluamasi määrän annetussa ajassa.

 
vuotta
cm
kg
kg
päivässä.Painonpudotuslaskuria käytettäessä tulee kertoa ikä, sukupuoli, pituus, painos, päivittäinen liikunnan määrä, painonpudotustavoite ja aika, jossa paino on tarkoitus pudottaa. Painonpudotuslaskurin lisäksi sivustoltamme löytyy myös kalorilaskuri. Painonpudotuslaskurin alle voi jättää kommentteja tai kokemuksia laskurin käytöstä, jolloin voimme tarvittaessa parantaa laskurin toimintaa tai lisätä uusia, tarpeellisia ominaisuuksia. Kannattaa tutustua myös kalorilaskuriin, jonka avulla tietää paljonko mitäkin ruokaa voi syödä päivittäin.

Painoindeksilaskuri auttaa asettamaan realistiset tavoitteet painonpudotukselle. Sivustolta löytyvät myös kätevät laihdutuskuurit ja laihdutusvinkit. Kaikki vinkit, neuvot ja laskurit ovat ilmaisia ja ne tukevat turvallista ja järkevää painonpudotusta. Painoa pudottavan on hyvä suosia vain realistisia ja terveellisiä painonpudotustapoja. Eri painon pudotustapoihin kannattaa tutustua rauhassa ja sitoutua vain laihdutustapaan, joka ei ahdista tai luo epärealistisia tavoitteita.

Painonpudotuslaskurin tarkoitus

Kun laskuriin on syötetty henkilökohtaiset tiedot, sekä painonpudotustavoite ja aika, laskuri kertoo tarkkaan paljonko kaloreita voi päivittäin syödä. Laskuri kertoo, jos painonpudotus on vaaraksi terveydelle ja auttaa löytämään vaihtoehtoisen tavoitteen painonpudotukselle. Painonpudotuslaskurin kaverina sivustolla toimii kalorilaskuri, jonka avulla voi laskea paljonko syödyssä ruoassa on kaloreita ja paljonko tiettyä ruokaa voi syödä päivittäin. Myös painoindeksilaskuria kannattaa käyttää, sillä laskurin avulla voi aloittaa järkevän dieetin tai painonpudotuksen suunnittelun. Laihdutusta suunnitellessa on tärkeää pysyä tavoitteessa, mutta ajatella painonpudotusta realistisella, turvallisella tavalla. Sivustolta saa helpottavaa tietoa tavoitteen realistisuudesta, sekä voi lukea lisää tietoa ravinnosta, painonpudotuksesta sekä laihduttamisesta. Laihdutusvinkit ja laihdutuskuurit osiossa voi tutustua eri tapoihin pudottaa painoa ja lukea muiden laihduttajien kokemuksista ja saada niistä neuvoja ja vinkkejä itselleen. Näitä voi soveltaa myös omaan laihdutukseen. Kaikki vinkit ja ohjeet painonpudotukseen löytyvät kätevästi netistä. Laskurit ovat mukana jokaisessa päivässä ja pitävät kaidalla tiellä tavoitteen kanssa. Laihdutuksen on oltava aina turvallista ja järkevää, eikä suuria kilomääriä saa lähteä pudottamaan liian lyhyessä ajassa. Laskuriin tutustuminen onkin tärkeää. Kannattaa kokeilla erilaisia tavoitteita ennen kuin päättää oman tarkan tavoitteen. Muistaa sopii, että hiljaa hyvää tulee. Tavoitteesta juttelu lääkärin tai ravintoterapeutin kanssa saattaa auttaa eteenpäin. Näin selviää, että laihduttaja on varmasti oikealla jäljillä painonpudotuksen kanssa. Hullun ja oudon kuuloisia dieettejä on hyvä välttää ja muistaa, että laihduttamisen tukena on oltava järkevät, elimistöä ja hyvinvointia edistävät faktat. Painonpudotus- sekä kalorilaskurit auttavat, sillä ne kertovat muutamalla klikkauksella tarvittavat tiedot. Ihannepainoon pääseminen on turvallisinta, kun apuna on oikeat apuvälineet. Laihdutuksen voikin aloittaa sitten turvallisin mielin. Kannattaa myös hieman leikkiä laskurilla. Muutella aikamäärää tai kilomäärää ja löytää juuri itselle sopiva tavoite, jonka pitäminen ei tule liian hankalaksi. Laihduttaminen voi olla helppoa ja vaivatonta, kun tähtäimessä ovat realistiset tavoitteet ja oikeat välineet ovat apuna. Painonpudotuslaskuri on yksi näistä välineistä.Arvostelut, kommentit ja kokemukset

tiina-kaarina
Kolmessa kuukaudessa lähtenyt 14kg, enkä yhtään hitaampaa vauhtia kestäisi! 1200 kcal päivässä Finelin avulla. Tämän mukaan saisi syödä n. 1800kcal/vrk!? Vielä 35kg pudotettavana! Ainakin 20kg pakko saada pois terveyden takia. Pitäisi varmaan kääntyä ravintoterapeutin puoleen, ettei tulis mitään puutoksia.
Bulldoggi5
Toimii oikein hyvin. On iso hyöty. Tämä yhdessä Finelin kanssa on hyvä kombo. Olisipa tällainen ollut käytössäni aiemminkin!! Tämä olisi hyvä saada yleiseen tietoon.
Nimi5
Laihdutin tämän sivuston ja kalorien laskemiseen tarkoitetun sovelluksen avulla vaikeuksitta 15 kiloa puolessa vuodessa (~0,5 kg/viikko) eli omassa tavoiteajassani. Toimii! Nyt olen normaalipainoinen ja enää ei tarvitse stressata vatsamakkaroita alas istuessa (oma epävarmuuteni; ei suinkaan kommentti muiden kehoista). Urheilua olen aina vihannut, joten liikuntaan keskittyneet painonpudotusprojektit ovat joka kerta kaatuneet omaan epämiellyttävyyteensä. Tällainen maltillinen energiansaannin vähentäminen osoittautui yllättävän helpoksi ratkaisuksi ja innostuinpa pitkästä aikaa kokkaamaankin. Jatkossa luulisi olevan suhteellisen kivutonta pysyä nykyisessä painossa. Kiitos sivuston ylläpitäjille! :) - Mies, 23
Bulldoggi5
Laskuri on oikein hyvä. Kolmisen kuukautta olen käyttänyt. Hyvin tukee omaa projektia yhdessä Finelin kanssa. Pudotustahti tarkoituksella hidas, koska pikapudotukset eivät tuo pysyvää ratkaisua. Itsellä oli useamman kuukauden jumitusvaihe, jolloin meinasi uskon puute välillä voittaa. Nyt on taas ollut laskusuunta pari viimeistä kuukautta, jumit ovat kestäneet vain päiviä. Ei kannata lyödä hanskoja tiskiin, vaikka paino junnaisi aloillaan pidempäänkin! Vähän hämää, kun näissä kirjoituksissa ei näy päivämäärää.
Liikunnallinen vai ei3
Miten määritellään liikunta tässä laskurissa?
Höpöllöpö1
12 kiloa 60 päivässä: Saisit syödä alle 300 kcal päivässä. 12 kiloa 90 päivässä: Saisit syödä alle 400 kcal päivässä 🤣 Mulla kuitenkin ylipainoa yli 20 kg. Ja kokemuksesta tiedän että 1200 kcal vie 15 kg 90 päivässä. Joten 12 kg lähtee n 70 päivässä
Eka dieetti koskaan5
Vuosi mennyt laihdutuksen aloituksesta. 4,5 kuukaudessa meni 100kg->82,5kg. Kehonkoostumusmittauksessa 6kk kohdalla viskeraalirasvat alarajalla ja rasvaprosentti 12. En laske enää kaloreja, olen pitänyt aamupalan, välipalan ja iltapalan samana, päivällinen mitä milloinkin. Jonkin sortin pulla menee päivittäin, välillä muutama pala suklaata. Liikunta on sama kuin ennenkin. Paino vaihtelee valillä 81,5kg-82,5kg. Ei tää nyt tunnu niin vaikealta enää. Kyllä tuosta laskurista oli paljon apua.
Jessi5
13.10. 165cm/94.6kg 25.11. 165cm/84.7kg -9.9kg 43vrk Tämän sivuston mukaan noilla tiedoilla painonpudotus on vaarallinen ollut, en koe asian olevan näin. Jätin vain päivittäiset ylimääräiset herkut pois jotka toi +500-1500kcal/pv lisäenergiaa ja kiloja.
Heidi4
Tämä ja Fineli = erinomainen, suuntaviivoja antava yhdistelmä. On ihan sama mikä on tapasi pudottaa / tarkkailla painoasi, mikä käy yhdelle ei käy toiselle. Minulla se on vhh ja liikunta. Painoa pudonnut 7 kg hiukan liian nopeasti, lisättävä hiilareita:-). Vielä 168 senttisellä olisi pudotettavaa n 10 kg ja sen jälkeen ollaan normaalipainon ylärajalla. Fakta: mitä hitaammin ja järkevämmin paino putoaa, sen varmemmin se myös pysyy poissa. Tähtäilen ensi kevääseen, koronakin on varmaan jotenkin aisoissa silloin.....
Pihein pudottaja4
Tää on ihan hyvä laskuri. Kommenteista vaan huomaa että ihmiset on liian hätäisiä ja kauhea kiire. Miettikää tätä: jos syötte vuodessa edes vähän vähemmän kuin kulutatte, 10 vuoden päästä ette ole ainakaan LIHAVAMPIA, vaan olette hyvin todennäköisesti sutjakampia. Kaikki laihdutuskuurit epäonnistuvat siksi, että ne ovat kuureja ja dieettejä. Sen sijaan pitäis tehdä terveellisempiä valintoja joka päivä, aloittaen jostain esim. vaihda sokerijuomat vedeksi, vaihda leipäsi vähäkalorisempaan jne. Sen lisäksi, että yritetään pudottaa painoa, me itse asiassa taistellaan koko ajan lisälihomista vastaan tässä energiakylläisessä yhteiskunnassa. Täytyy ymmärtää mitä tekee. Nujerra ensin se lisälihominen ja vasta sitten koita karistaa niitä kerättyjä kiloa. Kilo kuukaudessa on 12 kiloa vuodessa ja kilo vuodessa on 10 kiloa 10 vuodessa. Jos yrittää mahdottomia, epäonnistuu varmimmin. Toivottavasti syömishäiriöiset eivät käytä laskuria väärin..?
Laskuri ok...... mutta5
Tämän laskurin opastuksella vähensin päivittäistä kalorimäärää 400-500. Syömiset kirjasin Fimeli.fi sivustolle, että näin todelliset syömäni kalorimäärät. Olen vasta aloittanut reilu kuukausi sitten. Ensimmäiset 3 viikkoa meni ihan laskurin tavoitteiden mukaan. Viimeiset lähes kaksi viikkoa onkin sitten ollut ankeampaa. Yhtään ei ole paino pudonnut. Siellä fimeli- laskurissa näkee proteiinit, hivenaineet sun muut. Kaikki muu on aika lailla ok mutta nyt huomasin että hitaita hiilareita tulee reilusti alle tavoitearvon. Aineenvaihdunta on nyt ilmeisesti tehnyt stopin. Onko muilla samanlaisia kokemuksia ja onko antaa hyviä neuvoja.
kysyn neuvoa3
jos oon mies ja haluan puottaa painoa 5-7 kiloa ja painan 75-77 ja pituus 170 ja olen mies niin kuinka paljon kaloreita on hyvä syödä ettei likaa eikä liian vähän syö yhellä toisella sivulla tulee että 1560--2100 kaloria eli olisko maksimissaan 1800 hyvä kalorimäärä
PennyPiste4
Hei! Voisiko joku kertoa, mitä tarkoitetaan 1 liikuntakerralla. Ja pahoittelut, jos joku on jo vastannut tähän, en jaksanut lukea koko ketjua läpi🙂.
Mallorca5
Laihduin tän avulla 36 kiloa ja, noh, pääs lipsumaan ja kalorit nous viikoiksi(kuukausiksi) yli 3000 melkein päivässä, nii, aloitan uusiksi, hyvä te ketkä tehneet tän!
Admin:
Kiitos :)
Eka dieetti koskaan5
Ja päivitys kun 4kk dieettiä mennyt. Kalorit nostettu lähiaikoina välille 1850-2100kcal, 83kg tavoitteesta alle kilo jäljellä, kun 18 päivää jäljellä. Ei erikoisuuksia, vain huolenpito proteiinista, kuidusta ja vitamiineista. Laskuri toimii, ei tarvitse kikkailla.
Ellu3
Kokeilkaa ihmiset keto ruokavaliota. Olen saanut 6 kuukaudessa painoa alas 20 kiloa! Nyt painan 81kg ja vielä haluaisin 11kg pois. Ketoruokavaliossa saa myös syödä herkkuja, kunhan hiilarien määrä ei ylity!
Eka dieetti koskaan5
51v, 100kg/185cm. Kuukausi mennyt 1600-1850kcal/vrk, 3 tunnin punttia ja 3 lyhyttä kävelylenkkiä viikossa. 5,5kg lähtenyt, aikataulussa ollaan painoon 83kg kesäksi.
Irkkumirkku4
Erittäin mukava palvelu tällainen ilmainen laskuri! Ainoa ikävä - ja syrjivä! - asia laskurissa on, että sukupuolen oletuksena on "mies" ja jos tuloksen laskun jälkeen palaa tekemään uuden laskun, laskuri palauttaa sukupuoleen oletusvalinnan, vaikka kaikki muut valinnat säilyvät. Naisena joudun siis joka laskukerralla muistaa valita uudestaan sukupuolen. Erittäin turhauttavaa ja epäreilua! Korjatkaa laskuri niin että oletuksena ei ole kumpikaan sukupuoli, vaan tilalla ns. placeholder, esim. "Valitse". Laskuri saisi myös muistaa annetun valinnan. Tämän korjauksen jos teette niin sitten palvelu on ihan super! Kiitos! :)
Admin:
Kiitos rakentavasta palautteesta. Korjausehdotus oli hyvä ja toteutettiin sellaisenaan :) Terveisin, Laihdutus.info ylläpito
Matematiikkaa laihduttaminen
Laihduttaminen on matematiikkaa, eli kun syö päivän kilokalorit eikä yhtään enempää, laihtuu. Laihduin 10 kg 3 kk:ssa noudattamalla tarkkaa minulle laskettua kalorimäärää eli 1248 Kcl /vrk. Nyt olisi vielä tavoitteena laihtua 5 kg ja kun jatkan tavoitteeni pitäisi olla täytetty marraskuun lopussa. Pitää muistaa että jokaiselle on oma kalorimäärä riippuen iästä, sukupuolesta ja painosta. Kärsivällinen pitää olla ja jos repsahtaa siitä vaan uudelleen. :)
Hane
Onko totta että raakaruokan syöminen lihoo kun taas lämmitetty ruoka ei niin kuin raaka?
Juu4
Käyttänyt tätä tukemaan omia tavoitteita. Repsahduksen myötä laskee uudelleen pehmeämmällä kaavalla. On saanut joitain muutoksia kehossa aikaan.
Hane3
Painan 103 kiloa ja olen 178 cm pitkä. Minulla on huomattavasti liikapainoa. 20 kiloa jos ainakin voisi pudottautua. Etsin laihdutuslääkkeitä. Löytyihän noita proteiinijuttuja mutta tabletit maksoivat 70-90 euroa eli vähän liikaa.
jari2
hei olin laihdutusleikkauksessa oli toisaalta kiva seurata painoindeksiä, mutta en olisi pystynyt ilman sitä olen pudottanut sen ansiosta vähän yli vuodessa nyt olen 80 k kevyempi eli alle sata enkä kärsi nälän tunnetta
Mursu3
Laitoin tähän lukemat ja otin käyttöön sovelluksen. Olen lenkkeillyt päivittäin 8-12 kilometriä. Välillä juoksen/hölkkään lyhyempiä matkoja(9-11km/h) noin 3m, välillä kävelen oikein reippaasti, joskus vain 6km/h vauhtia. Nyt takana pari viikkoa, kohta jo kolme. Syön päivässä noin 1500-jopa 1700 kaloria. (pitäisi syödä 1200, mutta joka päivä ei onnistu). Ilmeisesti tässä on virheeni. Olen laskenut niin, että voin syödä esim sen 1500-1600 kun myös kulutan vähintään 500 kaloria. Olen laihtunut vain neljä kiloa. Vielä olisi viisi kiloa tiputettavaa jäljellä. Ehkä tämä hankaluus johtuu siitä, että olen jo valmiiksi hoikahko, vaikkakin hurjasti lihonnut vuodessa(nyt painoni on 55 ja itselle sopiva paino on just 50). Pituutta 169cm. Painoindeksi taulukko on älytön, sehän näyttää lähestulkoon hoikkaa, vaikka minulla on ihan selvästi läskiä vyötärön alueella. Olen ollut todella ahkera. En ole koskaan syönyt karkkia enkä pullaa, joten sitä ongelmaa ei ole. Viiniä juon. Se on paheeni. Mutta onko se ratkaiseva pahe, kun kalorimäärä pysyy kuitenkin melko usein siinä 1200-1400 vaikka näitä 1500-1700 lipsahdus päiviä onkin.
Liika yrittäjä
Onko 3kg mahdollista edes laihtua 4 päivässä kun tuo näyttäisi että minun pitäisi syödä -3000 ja jotain? Vai pitäisikö olla vain syömättä?? T. 50 kiloinen nainen.
Uimari 66
5,5kg pitäsi pudottaa kesään mennessä olen 70 kg painava mies
Uimari 661
Haluaisin laihtua 5,5kg Kun painan 70kg
laskuri vaihtaa naisen mieheks
Miksi laskuri vaihtaa valitun "nainen"-kohdan "mieheksi", jos palaa takaisin laskuriin vaihtamaan kg- tai päivä-lukumääriä? Kummankohan kulutuksen mukaan laskuri tuolloin toimii? Näin siis ainakin puhelimella tätä käyttäessä.
Anitta5
Polvissa nivelrikko. Päätin pudottaa nykyisestä 177cm/70 kilosta 65kiloon uskon sen auttavan polvia. Mun kokemus on että jos ei yhtään liiku, ei paino putoa helposti koska aineenvaihdunta menee säästöliekille. Villapaitaa päälle ja silti palelee.Onneksi voin vielä liikkua eli nyt kannattaa pudottaa ne kilot. Laskuri laski mulle sellaisen kalorimäärän jota itsekin olin ajatellut, eli noin 1200/pv jos haluan pudottaa kilot 60 päivässä. Jos en pudota kaloreita 1200:aan ja liiku niin että pysyn lämpimänä koko ajan, on turha odottaa laihtumista. Syön kasviksia ja jotain eläinproteiinia jkv. Kannattaa juoda myös vettä.
somppi5
Huomioikaa, että epärealistiset tulokset johtuvat teidän epärealistista odotuksistanne. Jos odotat laihtuvasi kuukaudessa 20kg, matemaattisesti silloin pitäisi olla lähes syömälakossa ja pelkkään matematiikkaan laskuri ohjaa. os laitan painonpudotustavoitteeksi 10kg ja ajaksi 180päivää, todennäköisesti sekä laskurin tulos että tavoitteesi on realistinen.
Nörtti M4
En ulkoile yhtään. Olen kotona kaiket pitkät tietokoneella. Syön kerran päivässä joskus joka toinen päivä. En syö sokerisia ruokia ja ainoa juoma on hanavesi. Olen melko laiha ja hoikka, mutta rasvaa on kertynyt reisiin ja takapuoleen. Kalorilaskuri suosittelee minun mielestä liikaa kaloreita, jos söisin niin kuin tämä sanoo niin lihoisin. Hyvä että on olemassa sivusto mikä ei 'suosittele' ihmekeinoja tai outoja dieettejä. Lämmön ylläpitoon menee 80% kaloreista painon nostajillakin. Paras keino laihduttaa on syödä vähemmän kaloreita. 0.45kg rasvaa sisältää 3500kcal.
Martti Tuikkanen5
Lähtöpaino 122kg Tavoite 85kg.Aikaa 5kk.Kulkenut laskurin viitearvojen rajoissa 1kk.Painoa pudonnut 4 viikon aikana 12kg.Toimii oikein hvin. Huom! Terve ihminen laihtuu varmasti jos syö kaloreita vähemmän kuin kuluttaa.Mitään muuta ei kannata väittä.Vaatii hitusen itsekuria.
Albiino4
Lähtöpaino 79kiloa 20v mies 176cm tavoite 28 päivässä tiputtaa 7 kiloa 600cal päivä ei tunnu enää pahalta kun tottunut tuohon ruokamäärään 250 grammaa broileria päivässä ja salaattia
Jees3
Naurettavaa kuinka tämä ehdottaa että laihtuisin kuukaudessa 4kg syömällä 794kcal/päivä kun olen laihtunut kuukaudessa 4kg syömällä keskimäärin 1500kcal/päivä.
Laihduttaja5
Tällä laskurilla ollut itselleni iso apu! Aiemmin erilaisilla pussi ja kaalikuureilla yrittäneen aina iskenyt väsy ja nälkä, tällä oli helppoa selvittää minkä verran kaloreiden kulutusta tulee pienentää ja painon tippuessa laskea uudestaan :) vihdoin 20kg kevyempi ja itsekin oppinut ruokailusta paljon, yhdessä kalori laskurin kanssa.
Ymmyrkäisen tyhmä
Kun syö 7000 kcal, niin lihoaa kilon. Kun pitäisi laihduttaa se sama kilo, niin pitää syödä 9000 kcal vähemmän. Mistä ihmeestä tämä johtuu?
Ymmyrkäisen tyhmä4
Kokeilkaapa tätä. Tavoitepaino pituus*rintakehän ympärys rintojen alta mitattuna jaettuna 240 = terveyspaino.ei ole huuhaa laskelma vaan jyväskylän liikuntatieteellisen tutkimustulos jossa etsittiin ruumiinrakenteen huomioon ottavaa laskutapaa.sopii miehille naisille lapsille ,nuorille ja vanhemmalle väestölle.kun tavoitepaino tiedossa valitse laskurista sitä vastaava kcal määrä.näin pitäisi onnistua.
Eija h4
Olisi sivuston ylläpitäjälle kysymys: kun perusaineenvaihdunta kuluttaa noin 1000-1200 kcal , niin miten laskuri voi antaa päivittäiseksi kalorimääräksi esim 680? Se on oikeasti suuri terveysriski joka ei riitä. Huomioiko laskuri ollenkaan tätä peruskulutusta?
Admin:
Laskuri ilmoittaa noin pienillä kalorimäärillä, että tavoite on terveydellinen riski. Suosituksia emme ole valmiita antamaan emmekä anna vaan laskuri vain laskee :) Peruskulutus on huomioitu laskurissa. Terveisin, Ylläpito
Pöö3
Laskurin tulosteksteihin voisi lisätä huomautuksen isolla, kun alaikäisen kalorimäärä lähestyy epäterveitä lukuja (kasvavat nuoret ja laskuri antaa karvan yli 1000 kcal !?), että nuoren laihdutus tulisi tapahtua vain lääkärin/terveydenhoidon ammattilaisen valvonnassa ja että oma-aloitteinen painonpudotus voi altistaa syömishäiriöille. Sinänsä tulokset varmaan matemaattisesti pitävät kutinsa. Vaihtoehtoisesti laskurin voisi muokata, ettei anna tuloksia lainkaan iän ollessa liian nuori tai että pakottaa nuorille painonpudotus aikataulun sellaiseksi että kalorimäärä terveen kasvun mahhdollistamissa rajoissa.
Admin:
Kiitos ehdotuksesta. Laitetaan tämä harkintaan. Terveisin, Ylläpito
jorse4
Nyt noudattannut tasan 3kk laskuria ja paino pudonnut 9kg. vyötärön mitta kaventunnut 15cm. Vielä 5 kg pois niin sitten saavuttannut tavoitteeni, omasta mielestä tosi pienillä asioilla, kaksi leivosta ja makkara juustovoileipä pois, ja olutta olen voinnut juoda pari tölkkiä illassa, ja niistähän en luovu.
Gusse5
Oon 14 on ollu yli painoo 30 kiloo sain ne pois 60 päivässä kovalla treenillä ja proteiniisella ruualla nyt t paidassakin voi liikkua !!
jorse4
Nyt mennyt laihduttamisen aloittamisesta 2,5 kuukautta, paino pudonnut 7kg. vyötärön mitta pienentynnyt 12 cm. verenpaineet n.15 pinnaa. Pelkästään jätin kahvileivät pois ja voileivän päältä juuston ja makkaran jonka korvasin kalkkuna leikkeellä, kananmunalla ja vihanneksilla, ja liikunta aika vähäistä. Lähtö mitat oli 98kg. vyötärön mitta 115. pituus 180cm. Veren paineet n. 95/150 nEnnen söin kaksikertaa päivässä leivoksen kahvin kanssa ja illalla parivoileipää joten en ahminnut niitä sen enempää... olen tosi tyytyväinen tulokseen ja en todellakaan ole nähnnyt nälkää...suosittelen.
jorse3
Nyt noudattannut tuota laskuria puolitoista kuukautta, vyötärön mitta pienentynnyt 10 cm. paino 4,5kg. Verenpaineet noin 15 pinnaa. Tyytyväinen olen että noin pienillä muutoksilla noin paljon muutosta.
Admin:
Mukava kuulla, että kehitystä on tapahtunut! Tsemppiä jatkoon. -Ylläpito
samgede5
Hyvin on itselläni toiminut. Viime vuoden heinäkuussa aloitin mitoilla 179/107 ja seurailin vuodenvaihteeseen asti kalorimäärää ja paino on tippunut 15 kiloa niinkuin pitikin. Nyt alkaa seuraava ponnistus sitten saada loput 12 kiloa pois :)
Admin:
Hieno homma. Tsemppiä jatkoon!
Jani4
Minä olen syönyt tämän mukaan keskimäärin 1700-1800 kaloria päivässä ja saisin syödä 2500. Paino laskenut 12 viikossa 11 kiloa.
Graal777
Ikää 56-vuotta, pituus 185cm ja painoa 183.9kg. Tavoite 130kg ja aikaa yksi vuosi. Liikuntaa 5 krt viikossa. 2081Kcal päivässä. 2009-2010 laihdutin 57 kiloa seitsemässä kuukaudessa. Katsotaan miten käy tällä kertaa.
jorse
Aloitin 9.1.2018 toteuttamaan laskuria, lähtö mitat, 181-98, ikä 54v. Tavoite 10 kg 120pv. Pitäis vähentää 630 kaloria nykyisestä, ei tunnu pahalta vähennykseltä, voileivät ja kahvileivokset niin se on siinä, katsotaan miten äijän käy.
Henna
"Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1784 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 700 kilokaloria, mikä tarkoittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 1084 kilokaloria." En normaalisti syö näin korkeita kalorimääriä. Päivittäinen kalorimääräni on ollut noin 800-1000 kaloria niin kauan kuin muistan. Liikun kohtuullisesti - teen pitkiä kävelyretkiä noin kolme kertaa viikossa. Painoni on noussut tasaisen varmasti kymmenen kiloa kahdessa vuodessa. Minulle on sanottu että painonnousu johtuu siitä että syön liian vähän - söin puoli vuotta suositusten mukaisesti, useita pieniä aterioita päivässä, noin 1400 kaloria päivässä puolen vuoden ajan, tällä ei ollut mitään vaikutusta, painonnousu jatkui entistä vauhtia. Palasin normaaliruokavaliooni, söin kaksi kuukautta glukomannania, painonnousu senkun jatkuu. Tiputin kuukaudeksi kalorimäärän 500 kaloriin päivässä, paino putosi 300 grammaa ja alkoi taas heti nousta kun palasin normaalimääriin. Liikuin kolmen kuukauden ajan kymmenen kilometriä päivässä, ei mitään vaikutusta. En enää tiedä mitä tässä pitäis tehdä, ihan sama mitä syön ja miten paljon liikun, paino senkun nousee. Kilpirauhasarvot on tarkistettu, ovat kunnossa.
Mirja Eloranta4
Hyvin toimii laskuri. 11 viikkoa ja 7,5 kg tippunut, juuri haluttua vauhtia 😀 Koittakaa ihmiset muistaa, että kaikki me ollaan yksilöitä ja pitää myös olla oikeasti realistiset tavoitteet. Tämä on todella hyvä laskuri antamaan suuntaa laihdutukseen, loppu on sitten yksilöllistä.
Admin:
Kiitos palautteesta. Tsemppiä tavoitteisiin!
Anger5
Mielestäni toimii ihan hyvin. Jos liian paljon yrittää laihduttaa liian lyhyessä ajassa, kone varoittaa. Lisäämällä aikaa ja pienemmät kilot, antaa oikean suosituksen. Itse: 168/75 10->8kg, 60->75pv
Hämmentynyt
Löytyy mä en ees saanut tuloksiani. Missä ne on?
Joosef3
Hyvin tuntuu pitävän kutinsa ja päivän kalorisaantirajan kun laskee ilman liikunnan vaikutuksia. Tosin itse voisi laskea tiputustahdin myös, 7000kcal / rasvakudoskilo kunhan tosiaan ensin tietää tuon päivän kalorisaanti rajansa jonka tämä laskuri tuntuu hyvin laskevan.
Ana2
118kg 182cm 46v laskuri sanoo että voin turvallisesti syödä yli 3500 kilokaloria päivässä enkä liho. Kukkua. Harrastan liikuntaa vähintään 3x viikossa ja yhteensä n. 3h. Olen liikkunut ainakin kohtalaisesti koko ikäni ja pystyn polkemaan kuntopyörää tunnin melko helposti 150 sykkeellä. Olen nyt syönyt n. 2300 kilokaloria päivässä pari kuukautta. En ole laihtunut kiloakaan.
Typy -92 painoa pudottaneena
Olen 24-vuotias nainen mitoilla 159,7 cm ja 52,3 kg eli sopusuhtainen, vaikka olin vuosi sitten vielä lievästi ylipainoinen (63 kg). Itse pudotin painoa syömällä noin 1500 kcal/pv ja käymällä salilla jonkin verran (juoksumatto kun mittaa kalorit niin on helppo laskea päivän kulutus ja syödyt jutut! :D ).Kokeilin laskuria sekä vähäisellä että keskivertoisella liikuntamäärällä (omalla kohdalla kun riippuu ihan viikosta) sekä myös kokonaisiksi pyöristetyillä luvuilla. Tavoitteenani olisi kokeilla saada yksi kilo pois yhdessä viikossa näin kesää vasten ;) Mutta tämä: "Varoitus: antamasi tavoite laihduttaa 1 kiloa 7 päivässä on terveydellinen riski, emmekä suosittele kyseistä diettiä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1830 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 1085 kilokaloria, mikä tarkoittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 745 kilokaloria." Ehdottomasti EI ole uskomista, tuo on aivan liian vähän. Nainen kuluttaa normaalilla aktiivisuudella päivässä noin 2000 kcal ja mies ehkäpä jotain 2500 (en ole niin perehtynyt miesten tarpeeseen). Kun liikkuu lisäksi muutoinkin kuin 'hyötyliikunnan' niin kulutus on tottakai suurempi. Ottaen huomioon lisäksi, että kilo rasvaa vastaa noin 7000 kcal niin vaikka kilon viikossa tiputtaisi niin voisi silti syödä 1000 kcal/pv (onhan se vähän ruuan muodossa...) juuri enempiä liikkumatta (tämä siis naisille, miehet voi syödä inaksen enemmän). Tätä 1000 kcal/pv meinaan tämän viikon kokeillakkin (+ liikkua vähän) :) Täysin luonnollistahan se toki on, että kun kuluttaa enemmän kaloreita kuin haalii niin painohan siinä putoaa! Kalorivajetta kehiin terveissä rajoissa ja ja välttäkää mielihaluja esim. "Jos vain yhden tällasen..." ja "Voihan tämän syödä jos kukaan ei näe... Eihän siinä silloin kaloreitakaan ole!". Rautaiset hermot ja itsekuri rules painon pudotuksessa :D Ainiin.. On sitten aivan eri asia painaako rasva vai lihas... Helppo tapa välttää mielihalut kuitenkin ja pudottaa painoa on pitää kirjaa, kuinka paljon kaloreita on päivälle varannut ja mitä se ehdottomasti sisältää TAI merkata pitkin päivää ja jos menee yli päivittäisen tai itselleen asetetun tarpeen niin se on sitten joko lenkille tai muilta päiviltä pois! Ennen ruokailua pari lasia vettä auttaa myös täyttämään vatsaa. Kokemuksen äänellä TOIMII! :D Sitten vielä muistutuksena, että tämä on projekti, jossa tulokset eivät näy heti! Vielä kevennyksenä kommentti "Wall of Text" ja sydämiä loppuun! ❤ :D ❤
Tyytyväinen5
Olen jo vuodessa saanu 15 kiloa pois. Ikäihmisenä tuo vauhti on hyvä. Vielä vuosi ja 15 kiloa pois, niin olen tavoite painossani. Laskuri laski oikein minulle tuon kaloria määrän. Kärsivällisyys on hyve!
Poika5
Aloitin laihdutuksen viimme kesänä. Olin tuolloin 16 ja painoon 102kg ja 184cm olin aika tukeva. Nyt keväällä painan 79kg ja 185cm pitkä. Vähän otin tästä apua ja liikuin enemmän. Vaikka en aina noudottanut ihan kcal määrää niin silloin liikuin enemmän. Olen tyytyväinen tulokseen. Kiitos tästä laskurista kun edellinen mistä katoin ennen poistui johkin. Kyllä toimii!
Gabriel5
Kuntoillut 1 ja puolisen vuotta tämän avulla aloitin kun olin 15 nyt olen 16 pian 17 ja alotus painoni oli 79 ja siitä ne läskit alko laskee nopeata ja nyt olen 82kg ja lihasta
Maija1
182 kilokalorii päivässä 30 päivää että laihtuis 5kg eeei nyt iha kuulosta oikeelta :D
Maria
Mulla toimii ihan hyvin tämä laskuri. Antaa aikalailla samoja lukemia, kuin monet muut laskurit tai jo itselleni toimivaksi todetut kalorimäärät painonpudotusta ajatellen.
Tiina
Ihan sekoja tuloksia antaa, joka kerta erilaisia. Käyttökelvoton laskuri.
Laura1
Alkupaino 78kg, tavoite 15 kiloa pois puolessa vuodessa. Antaa kuitenkin tulokseksi että voisin syödä yli 2200 kaloria per pvä, aika paljolta kuullostaa...
Admin:
Kiitos palautteesta. Laskukaavassa käytettiin yhdessä kohtaa paunoja kilojen sijaan, mikä aiheutti tulosten vääristymistä. Tuossahan oikeasti täytyy kuluttaa joku 600 kilokaloria, jotta 15 kiloa lähtisi pois puolessa vuodessa. Virhe on nyt korjattu.
Papapapa5
Aloitin heinäkuussa tavoitteena pudottaa 10kiloa. Päivittäinen kalorimäärä asetettiin noin 1500 kalorin. 6 kuukauden kuluttua paino oli tippunut 10 kiloa. Herkkupäiviä vietin 1-2 päivässä jolloin kalorit saattoi mennä jopa yli 2000. Ja pudotus aloitettiin 75 kilosta.
Lella1
Lähtötiedot: nainen 70v, 160cm, 76 kg, liikuntaa 3-5krt/vko tulos oli aika omituinen? Varoitus, liian vähän kaloreita! Antamasi tavoite laihduttaa 10 kiloa 180 päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 295 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 10 kiloa 180 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 505 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 210 kilokaloria, mikä tarkoittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 295 kilokaloria
raija
Aloitan tänään 10 kilon pudotuksen 60 päivässaä syön 1600 kaloria päivässä. Saas nähdä. Nyt paino90kg.
Odottava
Jouluun mennessä (26pv) 8,4 kg pitäisi tämän lapsukaisen laihtua. 484kcal/pv
Jopa3
Hmm... samaa mieltä kun sepi...116 kg --> 96 kg, 180 päivässä, (mies 34v, 177cm) kcal päivässä vähemmän 385 x 180 = 69300, 1kg rasvaa ~ 7000kcal, eli 69300/7000 = 10 kg ?!? ps. toki tuo on teoriaa, eli voihan tilanne olla että tosiaan 10kg lähtee rasvaa ja toinen 10kg nesteistä ja lihaksista... tiedä tuota mutta vastausta toivoisin
sepi
kilo läskiä on sellanen 9000kcal. Tavoitteena pudottaa 65 päivässä 7kg, jolloin päivittäistä energiansaantia pitäisi vähentää 385kcal. 65x385=25025 (kaikki \"pudotetut\" kalorit)25025/9000=2.78kg ei nyt oikeen täsmää tämä
Stau5
"Paljonko on tavoitteesi pudottaa painoa?" On aika hämäävä äkkiseltään.. Minä en ensin lukenut kysymystä ajatuksen kanssa ja ajattelin sen meinaavan ihannepainoa! Automaattisesti laitoin että 60 kiloa vaikka olisikin tarvinnut laittaa se 20kg, eli pudotettavaa 😁 Ehkä Tämä tuo eriäviä mielipiteitä laskurin suhteen kun ei huomaa tarkkaan katsoa mitä lukee? Kun kokeilin uudelleen laskurin tulos kuulostikin fiksummalle... 😋
KSA5
Laskuri toimii kuten pitääkin. Omien mittausteni (kalorit/aika/paino) mukaan laskurin antama laihtumisnopeus on oikein. Pikatestaus antoi vaikutelman, että laskuri käyttää lineaarista painonpudotusta, ei siis huomioi vähentyneen painon vaikutusta kaloritarpeeseen. Haittaa siitä on vain, jos lasketaan erittäin pitkällä ajalla.
Admin:
Hei, kiitos palautteesta ja hyvästä huomiosta. Tulkintasi on oikea, tämä laskuri ei huomioi kaloritarpeen muutosta painon pudotessa. Terveisin, Laihdutus.info ylläpito
Jape
No niin.. Painan 98kg ja 20kg:n laihdutus 90 päivässä antaa tulokseksi 2481 kilokaloria. Nyt mennään jo 2000 kilokalorin määrällä mutta ei vaan lähe kilot.. Treenaan 6 kertaa viikossa maksimipainoilla salilla, 3x2 jakoisella ohjelmalla. Ja voin taata että ei varmasti ole lihasten kulutus päässyt missään vaiheessa hiipumaan. En nauti hiilareita suoraan ollenkaan. Enkä käytä sokeria, suklaata tai mitään roskaruokaa.. Siitä huolimatta läskit ei rupea sulamaan!
mm
Laskuri antaa sekoja tuloksia, jos laittaa painoon desimaaleja. pitää käyttää vain kokonaisia kiloja niin toimii
Admin:
Hei, kiitokset virheraportista. Tämä vihdoin ja viimein ratkaisi ongelman! Jatkossa ohjelma pakottaa käyttämään pilkun sijaan pistettä, joten tulokset pitäisi jatkossa olla oikeita. Terveisin, Laihdutus.info ylläpito
Mooses5
Hieno laskuri! Meikäläinen popsii 3400kcal nyt, mutta jos popsisi 2200kcal seuraavat 180 päivää, laihtuisin 50kg! Innostavaa!
toimimaton paskalaskuri1
Vai ettei pysty laihduttamaan yhtä (1) kiloa vuodessa ilman terveysriskiä vaikka on kaljamaha.\r\nJa tämän saavuttamiseen pitäisi syödä alle tuhat kaloria päivässä.\r\nja kyllä, laitoin ajan päivissä.
elina
Minulla toimii ihan niin kuin pitää... ja kokeilin monta kertaa!
Eija K.1
Ei toimi edelleenkään :( Varoitus, liian vähän kaloreita! Antamasi tavoite laihduttaa 10 kiloa 365 päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 677 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 10 kiloa 365 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 782 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 105 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 677 kilokaloria. Tämä ei voi pitää paikkaansa.. Mun tiedot on 32v, 172,5cm, 80,5kg ja harrastan liikuntaa 3-5 kertaa viikossa..
Admin:
Kiitos kattavasta palautteesta. Koitan ensi viikolla ehtiä perehtyä vihdoin asian kuntoon laittamiseen. Terveisin, Laihdutus.info ylläpito
Heikki Laaksonen2
Eka kerralla 31.3.2016 laski kaiketi oikein, mutta sen jälkeen näyttää tuleva ihan satunnaisesti erilaisia tuloksia. Riitti seyksikin kerta, jolloin sain tavoitteen lyötyä lukkoon :-) Tähtiä antaisin siitä ekasta kerrasta ***** mutta sen jälkeen *
höllyvä5
Hyvin toimii. Tarpeellinen sparraaja😊
MP2
Varoitus, liian vähän kaloreita! Antamasi tavoite laihduttaa 1 kiloa 30 päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 918 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 1 kiloa 30 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1023 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 105 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 918 kilokaloria. taas laskee väärin, eilen ja tänään 22.3.16. Joka kerta antaa eri lukemat.
MP2
Kaksi päivää laskenut taas virheellisesti. Vaihtelee milloin laskee oikein, milloin ihan väärin. Erinomainen laskuri mutta varmuudeltaan heikko. Varoitus, liian vähän kaloreita! Antamasi tavoite laihduttaa 1 kiloa 30 päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 918 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 1 kiloa 30 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1023 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 105 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 918 kilokaloria.
Admin:
Hei, Kiitos palautteesta. Virhe vaikuttaa aika erikoiselta. Tämä raportti auttaa virheen selvittämisessä! -Ylläpito
Janna Maa5
Välillä laskee ihan hassuja :D , mutta kun kokeilee hetken päästä, tai avaa uudelleen sivun mieluiten laskee ihan oikein. Joten uusi yritysvain, jos näyttää jollain kertaa väärin.Tekee sitä välillä jostain syystä. Kiitos hyvästä laskurista!!! Happy :)
Tähtisilmä
Hm, tässä on jotain vikaa: Tavoitteesi pudottaa painoa 3 kiloa 42 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1699 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 245 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 1454 kilokaloria. 42 * 245 kcal= reilut 10 000 kcal eli ei vastaa 3 kg. Lähtötiedot: 56 kg ja 160 cm.
Admin:
Kiitokset tarkasta virheraportista.
T4
Hyvin toimii! :)
Sari2
Varoitus, liian vähän kaloreita! Antamasi tavoite laihduttaa 5 kiloa 180 päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 922 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 5 kiloa 180 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1027 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 105 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 922 kilokaloria. Ei oikein nyt toimi kunnolla.
Admin:
Kiitos tarkasta virheraportista. Perehdyn asiaan piakkoin. Terveisin, Laihdutus.info ylläpito
Minä4
Hyvin toimi. 1600 kalorii päivässä kuulostaa hyvältä. Nyt syönyt liian vähän.
Hyvinvointiliikkuja1
Laskuri ei tosiaan toimi nyt oikein. Laitoin tavoitteeksi -4kg/ 90 päivässä ja ohjelma ilmoitti että tulee liian vähän kaloreita. Tarkistin että muut tiedot on kunnossa ja varaa pudottaa on, joten nyt mättää jossain.
Admin:
Ilmoitatteko kaikki arvot, mitkä olette syöttäneet, niin pääsen käsiksi ongelmaan. Kiitos! -Ylläpito
Asko Tapani1
Nyt tämä laskee ettei vuodessa voi laihduttaa 11 kg. Liian vähän kilokaloreita.
Admin:
Merkitsithän ajan päivissä, et vuosissa? Eli 365 päivää.
satunnainen plösö5
Hyvin toimii, auttoi minua tarpeellisten kalorimäärien laskemisessa :)
minälikka3
Toimi mulla hyvin. Tiedän koska kävin ravintoterapeutilla. Hyvin tarkkaan osui 1500-1600kaloria riittää tohtorin mukaan mulle. Täällä tuli 1560 kaloria :)
Jukka4
Nyt ainakin näyttäisi toimivan moitteettomasti tuo laskuri. Ootteko te ihmiset osanneet syöttää oikeat arvot oikeisiin paikkoihin?
Asko Tapani1
Eihän tämä laskuri pidä alkuunkaan paikkaansa. Korjatkaa tai poistakaa.
Admin:
Hei, Laittakaa konkreettinen esimerkki mikä meni väärin ja mitä lukuja syötitte. Emme saa ongelmaa korjattua, jos emme pääse virheeseen käsiksi. Terveisin, Laihdutus.info ylläpito
ei toimi1
Jos haluu laihtduttaa 13 kiloa kuukaudessa niin tämän mukaan saa nauttia 120 000 kilokaloria päivässä mikä on ihmiseltä mahdotonta
ck2
Näyttäisi painonpudotus laskuri olevan edelleen sekaisin 18.11.2015
Tuikku1
Tavoitteesi pudottaa painoa 20 kiloa 120 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 775 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 595 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 180 kilokaloria.
ei toimi1
Varoitus: antamasi tavoite laihduttaa 70 kilokaloria päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 1050 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 10 kiloa 1000 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 1120 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 70 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 1050 kilokaloria.
Admin:
Kiitos kaikille palautteesta. Laskuri on nyt korjattu. Ilmoitelkaa mikäli se vielä antaa virheellisiä tuloksia tai varoituksia. Laihdutus.info ylläpito
patrik söderström5
Aivan kuten Tarmo Pehkala jo huomautti, laskuri ei laske oikein, minun kohdalla se varoitteli että yritän laihduttaa 3kg viikossa. Oman laskuoppini mukaan 15kg 90:ssä päivässä tekee 1,17kg/viikko. Laihdutus infon ylläpito on jo yli kaksi kuukautta sitten luvanneet perehtyä asiaan sen korjaamiseksi, -taitaa olla velttoa porukka, -no eipä kalorit kulu!
Tarmo Pehkala1
Eipä ihan toimi laskuri oikein. "Varoitus: antamasi tavoite laihduttaa 5 kiloa viikossa on terveydellinen riski, emmekä suosittele kyseistä diettiä. Varoitus: antamasi tavoite laihduttaa 2555 kilokaloria päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 408 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 25 kiloa 75 päivässä. Nykyisen painosi ylläpitämiseksi voit turvallisesti nauttia 2963 kilokaloria päivässä. Saavuttaaksesi tavoitteesi sinun tulee vähentää päivittäistä kalorien saantia 2555 kilokaloria, mikä tarkoitittaa päivittäiseksi kalorimääräksi 408 kilokaloria."25kg / 75kg = 0,33kg/pv n0,33kg/pv * 7pv = 2,31kg/vko

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?