Työporukan laihdutushaaste voi olla uuden elämän alku


Työporukan laihdutushaaste voi olla uuden elämän alku

03.08.2015

Työporukoiden yhteiset laihdutushaasteet ovat uusinta uutta työporukan yhteisen asenneilmaston pönkittämisessä ja toisaalta uuden terveemmän elämän löytämisessä. Syksyn tullen starttaa taas monia uusia työporukoita laihduttamaan. Mikset sinäkin ehdottaisi omaa haastetta?

Mediassa on kevään ja kesän mittaan uutisoitu erittäin onnistuneista työporukoiden yhteisistä laihdutushaasteista, kuten esimerkiksi LED-optiikan valmistaja Ledil Oy:n haasteesta, jossa porukka tiputti kolmessa kuukaudessa yhteensä 90 kiloa. Työporukasta mukana oli 28 ja suurin osa aikoi jatkaa haastetta vielä kolmen kuukauden jälkeen.

Työnantajat ovat heränneet kannustamaan työntekijöitään liikkumaan yhä moninaisemmin keinoin. Kannustus ei useinkaan ole ilmaista, mutta työnantajat ovat vakuuttuneita siitä, että satsattu raha tulee kyllä takaisin jo  pelkästään sairastelun vähenemisenä. Lisäksi yhdessä liikkuminen ja painon pudottaminen nostattaa varmasti yhteishenkeä ja tuo työpaikalle positiivista meininkiä, joka vaikuttaa työntekoon.

Lidel Oy palkitsee painonpudottajansa, mutta hyötyä saavat myös muut, sillä firma on mukana tukemassa esimerkiksi porukan liikuntavuoroja. Vastaavanlaisesta liikuntakampanjasta taas on uutisoitu Pekka Niska Oy:stä, jossa työntekijät voivat käydä yhdessä juoksulenkillä tai jumpassa työpäivän aikana. Kaiken lisäksi firma maksaa liikunnasta vielä bonusta palkkaan! Laihdutushaastettaa tässä firmassa ei välttämättä sitten tarvitakaan.

Lue työporukan laihdutushaasteesta täältä.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?