Ollaanko viimeinkin löytämässä ihmelääke laihtumiseen?


Ollaanko viimeinkin löytämässä ihmelääke laihtumiseen?

14.08.2015

Markkinoilla liikkuu kymmeniä ellei satoja lääkkeitä ja rohtoja, joiden väitetään laihduttavan. Todistetusti näistä ei oikeastaan toimi juuri mikään suoralta kädeltä, toki moni lääke voi antaa sysäyksen laihduttamiselle. Nyt on kuitenkin viimein tavattu kasvi, joka näyttää pakottavan vapaaehtoiselle dieetille!

Ikuisille laihduttajille antaa nyt uutta toivoa kiinalainen siipiköynnöksiin kuuluva, erittäin myrkyllinen kasvi Tripterygium Wilfordii. Se on National Geopraphicin mukaan osoittautunut uudessa tutkimuksessa erinomaiseksi ylipainon karkottajaksi.

Tutkimuksessa siipiköynnöskasvista uutettiin kemiallista yhdistettä triterpeeniä, joka saa ihmisen laihduttamaan täysin vapaaehtoisesti.Tutkimus tehtiin hiirillä, joille siis annettin triperpeeniä. Ylipainoiset hiiret, jotka sitä saivat, alkoivat vaistomaisesti syödä 80 prosenttia vähemmän kuin aiemmin ja vähemmän kuin verroryhmäläiset, joille yhdistettä ei annettu.

Yhdiste osoittautui tehokkaammaksi kuin kukaan osasi odottaa: kolmessa viikossa ylipainoiset hiiret pudottivat 45 prosenttia painostaan. Samaan aikaan hiirillä parani paitsi ulkonäkö ja olo myös kolesteroliarvot laskivat, maksan toiminta koheni ja glukoosiaineenvaihdunta vilkastui.

Triterpeeni toimi jopa tehokkaammin kuin laihdutusleikkaus, sillä leikkauksessa hiirillä normaalisti tippuu 35-40 prosenttia painosta. Ihmisillä laihdutusleikkaukset toimivat vielä huonommin.

Triperteenin toiminta on erittäin yksinkertainen ja se perustuu kehon oman leptiinin aktivoimiseen. Leptiini on ihmisen kylläisyyshormoni, joka kertoo, että olemme täynnä eikä tarvitse enää syödä. Triperteeni kiihdyttää leptiinin tuotantoa ja auttaa näin meitä lopettamaan luonnollisesti aikaisemmin syöminen.

Tutkijat ovat jo aiemmin liitäneet ongelmat leptiinin tuotannossa tai sen tunnistamisessa lihavuuteen. On kehitetty laihdutusvalmisteitakin, joissa on leptiiniä, mutta ne eivät näytä toimineen. Ongelmaksi koituu se, että ylipainoisilla keho ei enää tunnista leptiiniä, jolloin syömistä voi jatkaa loputtomiin. Triperteeni näyttäisi siis tuovan täydellisen mullistuksen tähän asiaan.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?