Tämä arkinen vinkki toimii kuin laihdutuskuuri


Tämä arkinen vinkki toimii kuin laihdutuskuuri

20.07.2016

Onko edes takaisin saahava paino sinulle tuttu ilmiö? Samoin kuin uudet ja uudenlaiset laihdutuskuurit, jotka toimivat kyllä, mutta vain jonkin aikaa? Nyt voit heittää laihdutuskuurit romukoppaan, sillä tutkijat ovat viimein löytäneet keinon, jolla paino tippuu kuin itsestään - nimittäin säännöllisen seksin!

Nyt voit siis keskittyä ainoastaan harrastamaan mahdollisimman paljon ja mahdollisimman villiä seksiä! New Yorkin yliopiston tutkijat ovat nimittäin löytäneet yhteyden matalan oksitosiinitason ja ylensyömisen välillä. Tutkimukseen osallistui joukko 27-50 vuotiaita, erikokoisia ihmisiä. Seksin harrastaminen lisää oksitosiinin tuotantoa, ja oksitosiini puolestaan hillitsee etenkin makeiden, hiilihydraattipitoisten herkkujen himoa. Seksiä harrastamalla pystyt siis välttämään suklaanhimosi!

Toisaalta seksi tietysti myös kuluttaa kaloreita. Villi ja aktiivinen puolen tunnin tai tunnin seksi menee hyvästä kävelylenkistä ja auttaa myös siten painonpudotuksessa. Kun kalorinkulutuksen yhdistää alentuneeseen herkkuhimoon, tuloksena ei voi olla kuin laihtumista.

Tavoitteellinen seksin lisääminen voi siis hyvinkin korvata laihdutuskuurit, varsinkin jos säännöllisestä ja aktiivisesta seksielämästä tulee olennainen osa arkea ja elämää. Säännöllisellä seksillä kun on paljon muitakin positiivisia vaikutuksia paitsi kehoon myös mieleen ja parisuhteeseen. Seksiä säännöllisesti harrastavilla on tutkitusti parempi parisuhde, he ovat tyytyväisempiä ja onnellisempia ja tällaiset parisuhteet kestävät pidempään. Toisaalta yksilön kannalta säännöllinen seksi ja sen antama hormonipiikki vaikuttaa positiivisesti mielenterveyteen, sydämen ja verisuonten terveyteen ja ehkä jopa ehkäisee joiltakin syöpätyypeiltä. Oksitosiinihormoni ja muut seksin aikana erittyvät hormonit laskevat stressitasoja ja siten vaikuttavat positiivisesti yleiseen hyvinvointiin.

Seuraavaa laihdutuskuuria etsiessä kannattaa siis ottaa huomioon ja harkintaan myös tämä monelle mieluinen vaihtoehto laihtumiseen!

 


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?