Vihreä tee tehostaa laihtumista - poimi vinkit talteen


25.08.2017

Vihreällä teellä on todettu lukuisissa tutkimuksissa paitsi terveydellisiä vaikutuksia myös laihtumista edistäviä vaikutuksia. Vihreä tee kiihdyttää aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistö. Vihreän teen nauttimisessa on kuitenkin niksinsä, joilla saat siitä parhaan mahdollisen tuloksen irti.

Laihdutus.info sivustolla listattujen laihdutustuotteiden joukossa ei ole puhdasta vihreä tee uutedieettiä.

Lue lisää Vihreä Kahvi dieetistä.

Vihreästä teestä on hyötyä kenelle tahansa, laihdutti tai ei. Jokaisen kannattaisi ottaa sen aamun ja illan ruokailuihin lisäksi.

Näin saat vihreästä teestä enemmän irti:

1. Valitse vain laadukkaita teesekoituksia

Katso, ettei teesekoituksessa ole makeutusaineita tai sokereita. Hyvässä vihreässä teessä voi olla mausteena vaikka omenaa tai inkivääriä sekä villiyrttejä, kaikkea mahdollisimman puhdasta ja alkuperäistä.

2. Jäätee ei ole yhtä tehokas

Vihreän teen voi vaihtelun vuoksi nauttia myös kylmänä, mutta se ei ole yhtä tehokasta. Parhaimmillaan vihreä tee on 2-4 minuutin haudutuksen jälkeen nautittuna lämpimänä. Kun tee alkaa jäähtyä, teen antioksidanttiset ainesosat alkavat hävitä.

3. Käytä tee tuoreena

Vaikka tee on kuivattu, se menettää pitkässä säilytyksessä terveydellisiä ominaisuuksiaan. Osta siis tee mahdollisimman tuoreena ja käytä se viimeistään puolen vuoden kuluttua.

4. Älä osta halpista

Merkillä on siinä tapauksessa väliä, jos halpistuotteissa on käytetty synteettisiä korvaavia ainesosia tai makeutusaineita. Valitse laadukas tuote, jonka ainesosasisältö on mahdollisimman yksinkertainen ja alkuperäinen. Luomukaan ei välttämättä vielä takaa mitään.

5. Voit käyttää myös uutetta

Vihreä tee saattaa alkaa kyllästyttää jossain vaiheessa. Jos haluaa sen terveyshyödyt esimerkiksi laihdutuksen tueksi, sen voi korvata myös vihreä tee uutteella, joita saa luontaistuotekaupoista. Tippa uutetta voi vahvimmillaan sisältää kymmenen teekupillisen ravintoaineet... Uutteen käyttämiseen on tärkeää perehtyä huolella, sillä se on voimakkaasti puhdistava.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?