Xtravaganza

XtravaganzaXtravaganza on painonpudotusohjelma, jonka ideana on kokonaisvaltaisuus, jolloin painonpudotus on osa suurempaa elämäntapamuutosta. Xtravaganza ei ole vain sitä, että syödään vähemmän ja liikutaan enemmän, vaan painonpudotukseen kuuluu myös henkistä valmennusta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pysyvä painonhallinta vaatii muutoksia ruokailu- ja liikuntatottumusten lisäksi myös ajatusmaailmassa. Xtravaganza-painonpudotusohjelma kiinnittää tähän erityistä huomiota. Onnistuneen painonpudotuksen osatekijöitä ovat terveellisen ravinnon ja liikunnan lisäksi motivaatio, henkinen hyvinvointi ja elämästä nauttiminen.

Koska jokaisen ihmisen painonpudotustarpeet ja -kokemukset ovat erilaisia, Xtravaganza räätälöi jokaiselle erikseen sopivan painonpudotusohjelman. Voit itse valita ohjelman pituuden riippuen siitä, kuinka paljon haluat pudottaa painoasi. Esimerkiksi, jos haluat edetä nopeasti, voit pudottaa painoasi jopa 30 kg 4 kuukaudessa.

Xtravaganzaan kannattaa tutustua kahden viikon aloitusohjelman avulla. Se sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaan alun painonpudotukselleen. Tietyn ajan pääset mukaan erittäin edulliseen hintaan. Varmista hinta liittyessäsi nettisivuiltamme. Starttipakettiin sisältyy tärkeää tietoa jokaiselle painonpudottajalle, neljä kehonkoostumusmittausta, kolme ryhmätapaamista terveyskonsultilla ja kuukauden käyttöoikeus paikallisen Xtravaganza-kuntokeskuksen liikuntapalveluihin. Pakettiin sisältyy myös onnistumistakuu. Takaamme sinun pudottavan vähintään viisi kiloa noudattamalla ohjelmaamme.

 

Xtravaganzasta löydät lisätietoa osoitteesta xtravaganza.fi. Kattavilta nettisivuilta löydät paljon lisätietoa tästä suositusta painonpudotusohjelmasta. Sivuilta löydät vinkkejä painonpudotukseen tai treeniin, ruokaohjeita, onnistujien kokemuksia ja tietoa asiakaseduista. Siellä voit lukea Xtravaganza-aiheista blogia, etsiä sinua lähinnä olevan toimipisteen tai jopa löytää uuden uran Xtravaganzan parissa.

Xtravaganza

  • Xtravaganza on kokonaisvaltainen painonpudotusohjelma
  • Ravinnon ja liikunnan lisäksi Xtravaganza korostaa henkistä hyvinvointia
  • Xtravaganzaa voi kokeilla kahden viikon aloitusohjelmalla


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?